PR CUAET
-
если нет предварительного одобрения вп, то вп не выдают. податься на вп с обычной визой, полученной до 2022 года или после 15 июля 2023 можно было онлайн в канаде до 31 марта 2024
-
Доброго дня. Скажіть із досвіду. Якщо прийшов до запит на оновлення Schedule A, IMM 5562 та 5406, то наступний етап який? Чи ще якийсь запит може прийти? Чи справа рухається до фіналу? Дякую.
-
это к ним вопрос. многие уезжают и ждут вне канады, потом друзья пересылают почтой им вп
-
а на що ж живуть сім'ї 8 місяців? без дозволу на роботу?
-
великий канадский рандом
-
а 8 місяців це ж кінець жовтня. Такі очікування чим викликані?
-
1-4-6-8 мес
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка, подалась на виготовлення закордонного паспорта в Україні але не встигла забрати Чи працює процедура подачі заявки в консульстві на доставку з України в консульство? Чи була у вас подібна ситуація? Дякую за відповідь
-
Ну якщо ви самі нездатні, я вам допоможу. Вбивайте прізвище держслужбовця, хто вас цікавить, обираєте останню річну декларацію і не забудьте в істотних змінах переглянути. Користуйтесь на здоров'я youcontrol.com.ua/catalog/individuals/
-
Звичайно може ваш син стати на консульський облік. Треба зловити запис і мати в резерві кюар код. Тоді станете на облік і ваші оновлені дані передасть консульство на СБУ а СБУ на ТЦК. Є така постанова навіть. З новими змінами від 16 травня 2024.
-
gfjufdsjhf jirefjj njhsd oifiojrij hjhj
-
Це вже після медицини?
-
Майте повагу до адміністрації чату!
-
Під кажіть будь ласка скільки часу пройшло між підтвердженням медицини і дозапитом🙏
-
Написали вам
-
Підкажіть контакти цієї фірми будь ласка
-
Я подалася 23 січня, біометрія 16 лютого і тиша досі
-
Це окрема гілка , Хронологія. А порівнювати терміни якщо ви ще не подавали з тими хто подав, як показує практика нема сенсу. З листопада минулого року усе застрягло. Здаємо біометричні дані і чекаємо невідомо скільки. Ми подались 9 лютого, у березні біометрія і потім тиша.
-
Перечитайте уважно, це приклад-припущення, я написала ЯКЩО.
-
Перспективка не радісна🥴
12 Jan 2024, 17:45
9 minutes ago