PR CUAET
-
Я брала два на всякий випадок Але мені сказали що не принципово, тож обирала яке більше подобається
-
Дякую велике!
-
У минулому році було багато у БК: UBC, BCIT, CapU, KPU, Langara. Чи це ще діє, треба дізнаватися
-
🍁 🍁🍁 Інформаційний пост: 🍁‼️🇨🇦Реструктуризація Saskatchewan Immigrant Nominee Program: які стріми закриваються і які створюються? Причини і можливі наслідки.🍁🇨🇦 Детальніше в інформаційному посту блогу PRCUAET🍁➡️: www.instagram.com/p/C_XFxC6s8Yc/?igsh=ajBla2tkOHZoODg5 🍁🍁🍁
-
🍁 🍁🍁 Інформаційний пост: 🍁‼️🇨🇦Реструктуризація Saskatchewan Immigrant Nominee Program: які стріми закриваються і які створюються? Причини і можливі наслідки.🍁🇨🇦 Детальніше в інформаційному посту блогу PRCUAET🍁➡️: www.instagram.com/p/C_XFxC6s8Yc/?igsh=ajBla2tkOHZoODg5 🍁🍁🍁
-
У моїх обох синів паспорта до липня. У мене до 2027 року
-
Тоді робіть той паспорт першим який важливіший. Якщо у сина раніше закінчується, подавайте йому на паспорт, а собі ловіть
-
Дякую
-
Давайте в Гілку відповідну перенесіть це , будь ласка, а тут видаліть
-
@OstapBosak
-
A [969299939] був 🔇 обеззвучений. Причина: 7d Заборонено включати бота
-
Shhh... quiet now. Muted A for 1 week. Reason: Заборонено включати бота
-
Слухала нещодавно подкаст на ютубі з нейтівом) Так от, коли вони кажуть про щось , що тривало якийсь час, то слово good означає «цілих, повних» , а не пряме значення цього слова) Тож думаю, що не були ці 8 років такими уж і добрими 😁
-
Ну в українські теж так «це тривало добрих 8 років» означає не те, що вони були добрі.
-
Саме так. Просто по контексту і здивуванню автора повідомлення, мені здалося ,вона розтлумачила це в іншому сенсі)
-
На новий work permit треба всі сторінки паспорту прикладати?
-
Я подала документы на новый визитор и письмо с пояснением,что паспорт доедет позже....Нам отказ пришел. Подали сейчас на восстановление статуса.
-
а в порядку живої черги реально потрапити на продовження дії пастор у дитини?
-
Так, але дивіться години, коли продовжують
-
Так. Для продовження запис не потрібен, але уважно читайте на сайті, що з собою взяти.
12 Jan 2024, 17:45
Post 248028 of 386701
2 minutes ago