PR CUAET
-
Можна податись на продовження work permit і виїхать? Так не втратиться статус, якщо знаходишся не в Канаді на момент розгляду?
-
Доброго дня, можете будь ласка підказати, я отримав візу CUAET у 2022 році. Але досі не приїхав до Канади ще. Чи можу я приїхати до Канади та отримати ворк перміт?
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Form/72
-
Якщо попередній ворк перміт діючий, то пишуть, що можна. Але теж є думка, що при в'їзді назад до Канади офіцер може прийняти будь-яке рішення.
-
Хто може порадити якісь додатки на телефон щоб покращити словниковий запас з рівня В1 до С1?
-
Хто може порадити якісь додатки на телефон щоб покращити словниковий запас з рівня В1 до С1?
-
Можливо, це якраз в цьому сенсі ✊😅 більш логічно, дякую)
-
А це не скам часом? Просто якось замовляв одну детальку з канадського сайту, що виявився китайським :) Їхній трекер також писав, що відправлення вже у мене на пошті. А телефон бомбили смс-ками з фішинговими посиланнями. На почті в Shoppers Drug Mart про писилку нічого не чули. Так нічим і скінчилось.
-
Навіщо воно тобі ото воно треба!!!!!
-
Доброго дня отримала лист від податкової що в них немає даних, вони не можуть порахувати виплати на дітей бо в них не достатньо інформації. Я подавала все інформацію за минулий рік, скажіть будь ласка яка інформація ви ще треба, що саме треба вислати
-
Навряд чи. Треба щоб була стабільна мінімальна salary по провінції. Але були випадки, що навіть part time понад 60 годи на тиждень приймали як full time, хоча за правилами так не можна. Так що, тут залежить від рішення офіцера. По правилам - ні
-
Прохання з таким запитанням у відповідну гілку. Також нагадую, що у нас існує гілка "Хронологія", де люди діляться своїми строками, там в т ч можна побачити, скільки часу хто чекав на AOR
-
Якщо віза дійсна можете приїхати. Work Permit скоріш за все не дадуть в аеропорту, але якщо маєте Letter of Introduction то можете спробувати попросити ворк перміт по прильоті. Подавайтеся онлайн на Work Permit по прильоту
-
Треба будь- яку освіту евалюювати. Щоб ваш хай скул відповідав їхньому.
-
Не потрібно
-
Я бачила цю хронологію подача жовтень, аір вже через 3м то вже збільшився термін, з листопада я ніде не бачила аір.....
-
А треба збирати GST/HST якщо прибауток до 30 тис? E-commerce
-
Дякую!
-
А що в листі?
-
Тут не все так просто. Якщо ви імпортуєте товар то з вас стягують GST. Це GST можна повернути при певних обставинах, одне з них це бути зареєстрованим платником податку.
12 Jan 2024, 17:45
Post 248077 of 396857
2 minutes ago