PR CUAET
-
Дуже залежить з якою метою, в них також є своя спеціалізація. Я співпрацюючи з 4ма адвокатами в залежності від самого кейсу.
-
Так - може по украінському атестаті. Моя дитина закінчила 12 кл High school, але поступала в університет по українському атестату. Канадський шкільний диплом жодних преференцій не дає. Єдина перевага - не треба подавати сертифікат іспиту з англ мови.
-
Було указано чи зараз указано? Якщо зараз указано значить має пройти бо є гарантія мінімальної заробітної плати і на сайті ALIS це допустима заробітна плата для програми
-
Було указано в джоб оффері та контракті для AOS, до цього це були домовленності на словах, просила це все прописати в документах саме для подачі.
-
А если я в течении года буду каждый месяц зарабатывать скажем 4 тысячи. И смогу подтвердить это пей слипами, тогда это подойдет ? Заработок будет больше минимума. Спасибо
-
Якщо NOC не належить до заборонених то все ок.
-
Бо є така штука як genium job offer. І якщо офіцеру щось не сподобатися то по цій статі можна багатьом відмовити. Імміграційне право передбачає що аплікант має довести що він кваліфікується на програму. Далі лиш питання як це зробити
-
Він то підтвердить, а от що мене зараз турбує, чи не може бути проблеми, що і у оффері і у контракті біля посади у дужках попросила написати NOC?
-
Насправді тут стає все дуже індивідуальним. Тут треба дивитися папери
-
За умови що Ви оформлені на пейрол то може бути
-
Тоді може бути все ок. Але то також буде залежати чи роботодавець підтвердить все коли з ним звяжуться з проаінції
-
Доброго часу доби. Чи має хтось досвід оформлення паспорта для дитини до 16 років проживаючи в одній країні, а реєстрація у українському консульстві в іншій країні? Тобто чи можна поїхати в іншу країну для того щоб подати документи на закордонний паспорт для дитини ? Будь ласка, відгукніться, якщо хтось так робив. Наперед дуже дякую за відповідь.
-
Веду поиск людей, заинтересованных в дополнительном доходе на удаленке. Частичная занятость, от 18 лет. Подробности в личные сообщения.
-
Пробуйте авторизуватися з різних гаджетів. З компа, телефону. В усіх виходить. Через приват все дуже просто. Заходите в свій приват паралельно з авторизацією в є-черзі. Підтверджуєте в приваті запит на вхід. Все ви увійшли.
-
Перевіряється. В будь-який момент вони можуть запросити у вас документи, які підтверджують, що ви працюєте і відповідаєте вимогам номінації.
-
Подскажите, у всех в пластиковых карточках PR стоит Place of Landing не фактическое "приземление", а именно офис который рассматривал ваш кейс? Я например залендился/приземлился в Ванкувере без пересадок, но у меня Монреаль. Это норм?
-
Ищу партнеров для заработка пассивной прибыли, много времени не занимает + хороший еженедельный доп.доход. Пишите + в личные
-
Дякую за відповідь.
-
FV, це коли є насильство над Вами.
-
Доброго дня. Підскажіть чи підходить довідка про несудимість сформована з Дії?
12 Jan 2024, 17:45
Post 248444 of 412113
30 minutes ago