PR CUAET
-
Завтра той вівторок що будуть слоти в Едментоні?о 18-00 також?
-
Ну я рад за вас .таких как вы много.наверное каждая вторая
-
Є такі, я серед них
-
А у Вас, до речі, медицину вже зарахували?
-
Це програма «Family reunification for Ukrainian nationals» чи це інша програма?
-
Вітаю. Підкажіть контакти як отримати довідку зі Словаччини. Терміново. Може хтось знає ?
-
Дякую, але я починала з мінімалки як більшість
-
Добрый вечер, подскажите пожалуйста, до какого возраста можно включать детей в свой кейс на подачу PR. (Где то читал что до 21 года включительно, если не женат)
-
На продовження жива черга, прийомні дні для продовження шукайте на сайті консульства, яке вас цікавить
-
Зарахують як high school просто
-
Дякую. Чи потрібно ловити слот на продовження паспорта ? Бо щось не бачу такої опції
-
Можна, за два місяця до закінчення поточного
-
А в какой вы провинции?
-
Привіт, друзі! 👋 Рада вас вітати! Ця гілка створена для тих, хто шукає професійну допомогу з податкових питань як для фізичних, так і для юридичних осіб (self-employed, корпорації). Якщо у вас виникають запитання щодо ведення бухгалтерського обліку, податкових декларацій або супутніх аспектів бізнесу в Канаді, ви потрапили за адресою! Ми раді поділитися своїм досвідом та знаннями, аби допомогти вам ефективно управляти вашими фінансами та забезпечити відповідність усім вимогам. Не соромтеся звертатися з вашими запитаннями – разом знайдемо найкращі рішення для вашого бізнесу! 💼✨
-
Так і є. Не common law і не married
-
Підкажіть будь ласка, чи можна дорослому продовжити дію паспорта ? Чи тільки виготовляти новий ?
-
Многие кого я знаю...прилетевшие примерно полтора года назад устраивались от 15-22 за час .за 20 мало кто зарулмл.без языка естественно
-
Дякую
-
Іііі, класно:))) дякую за відповідь!
-
Дівчата, хтось з Вас напряму працює/працював на родину чи планує працювати? Можливо поділитесь досвідом. Ніколи не звертала уваги на цю програму, але якщо буде re-open, то наша родина з радістю б прийняла няню з проживанням/харчуванням навесні.
12 Jan 2024, 17:45
Post 248916 of 407939
3 minutes ago