PR CUAET
-
Апдейт: 20 ноября подача 9 февраля аоры и биометрия 28 февраля сдача биометрии В конце августа запрос на свидетельство о рождении моего брата (подтвердить родство) и заявление от моего бывшего мужа подтверждающее согласие делать документы на общих детей. 3 сентября Eligibility letter
-
А як передавати? Щось треба оформлювати?
-
Дякую дуже! Вибачте, а що означає передати його? Я ще ніколи вдало не ловила слоти, заповнювати на його ім'я, чи вже в консульство приїхати з ним і там все пояснювати?
-
Доброго ранку, а можливо записатися на дитячий паспорт до 12 в Мексиці чи Домінікані наприклад? Або якщо робити в ДП документ в Європі, можливо бабусі дитини зробити по довіреності наприклад?
-
Підкажіть, хто залінкував кабінет і який кабінет? Я у кабінеті résidence permanente бачу тільки подачу, більше нічого іншого не отримувала з 15 листопада 2023, може я не там десь перевіряю?
-
Той хто хоче отримати слот має прийти в консульство з документом, що підтверджує близькість на кого цей слот записаний.
-
А почему бы самим не сделать хотя-бы не большой список работодателей с поддержкой SINP ? Каждый кто получил JAL мог бы написать где он работает и таким образом сделать этот список.
-
Причем что самое смешное, бывшая жена живет в Канаде …
-
Скажіть будь ласка скільки зараз чекать після здачі теоретичного іспиту для отримання 5 gdl прав
-
Какой кошмар. И как же так?
-
Везет. Моя бывшая жена не подписала для дочери. Теперь не знаю что будет.
-
А коли вам приходив дозапит на джоб оффер?
-
"Чергу можна передати лише своїм близьким родичам: батько, мати, чоловік, дружина, діти, брат, сестра, бабуся, дідусь, з обов’язковим наданням документів, які підтверджують родинний зв`язок: свідоцтво про народження, свідоцтво про шлюб. "
-
Для того щоб залікувати аплікацію в порталі яку сабкатегорію слід вибрати?
-
Согласие бывшего это попросили форму Imm5604?
-
Підскажіть будь ласка як з мвнімальними втратами можна обміняти канадські долари на амнриканські?📈📉⚖️
-
Ну или попробовать опять с бывшей обсудить это и сказать, если не хочет, то вот чемодан и ребенок и теперь это ее забота?
-
Дуже дякую. Це вже на місці можна, так? Я читала десь що саме для дітей 16-17 років можуть ловити слоти і батьки і вони самі...
-
Может как то описать ситуацию, сказать что не дает, не платить деньги на ребенка, не видится, не заботится, некуда вам возвращаться? Вообще это какой то ужас, тем более что это идет со стороны матери ребенка
-
Спасибо. Дочка не виновата, что у нее такая мать. Подаю в суд на бывшую скоро.
12 Jan 2024, 17:45
Post 249162 of 407948
2 minutes ago