PR CUAET
-
1 рік
-
Я в'їжджала 27 серпня по візі visitor. Офіцер спитав чи потрібен дозвіл на роботу. Так як він у мене є, то просто його перевірили і все - good luck.
-
А можна сказати, що потрібен?)
-
хоть в последний день действия визы. ожидание при подаче канаде в разы быстрее, чем при подаче из украины: пару недель вместо года
-
цель поездки, к кому и зачем, где будешь останавливаться, когда назад
-
Доброго ранку, Підкажіть, наскільки важливо мати довідку про місце проживання для оформлення закордонного паспорта дитині від 16? з Дії не виходить взяти витяг, так як ми з окупованої території та як переселенці в Україні не реєструвалися, Але в моєму паспорті є просто печатка з пропискою, у дитини ID, але без аркуша з пропискою...
-
Не підкажу. Мені не був потрібен )
-
Ну там є тільки 2 опції наскільки я пам'ятаю, паспорт до 16 і паспорт після 16 років. В вашому випадку після 16 як і всім дорослим, тобто і ваш син самостійно може ловити
-
Tak. Дякую
-
Доброго дня! У кого є досвід замовлення довідки з США в Україні?
-
Доброго дня ! Шановні юристи,хто працює з сертифікатом Legal Aid Ontario....напишіть в особисті будь ласка
-
Знаю точно що то дуже важливий папірець для консула, і він постійно його питає. На оф. сайті консульства зазначено що ви повинні мати одну з опцій: "Довідка про реєстрацію місця проживання в Україні / довідка про реєстрацію місця проживання тимчасово переміщеної особи (за наявності)". В вашому випадку я б краще написав листа з поясненням в консульство і спитав би що краще робити вам в такій ситуації.
-
Какие-то подтверждения распечатанные нужны?
-
Привет! Открываем набор в нашу динамичную команду. Зарабатывайте откуда угодно и наслаждайтесь свободой! Лояльное руководство всегда готово помочь. Интересно? Жду ваших сообщений в ЛС!
-
естесно, лучше иметь с собой. могут попросить, а может быть просто ответов достаточно
-
Вітаю. А як ви підписували форму з апостилю по посиланню? і чи треба її підписувати? фізично роздрукувати і підписати? chrome-extension://efaidnbmnnnibpcajpcglclefindmkaj/applications.wes.org/OnlineApp/pdf/ca/International_Transcript_Request.pdf
-
Мені дівчина в консульстві сказала, щоб зробити копію свого паспорта і прописки , дитину разом з мамою приписують і цього достатньо. Але напишіть їм уточніть .
-
Дуже дякую, листа у консульство писати на e-mail?
-
Так
-
Тут сказано, що ви можете перевозити в ручній поклажі ампульні шприци з рідким інсуліном. Має бути оригінальна упаковка і рецепт/довідка: www.lot.com/hu/en/explore/inspirations/blog/health-in-the-clouds/medicines-safe-transportation
12 Jan 2024, 17:45
Post 249183 of 407939
3 minutes ago