PR CUAET
-
Доброго дня. Підкажіть будь-ласка, чи можна на один акаунт ловити кілька слотів ? Бо 2 дітям треба робити паспорта.
-
Доброго дня, в мене є відкрита віза то ворк перміт, в чоловіка немає візи. Хотіли б відкрити візу для чоловіка теж. В такому випадку потрібно подаватись чоловікові на visitor visa ?
-
Щиро дякую вам!
-
Щиро дякую за відповідь!
-
Добрый день! если работодатель не хочет давать job offer, но может дать letter of employment, это сойдёт для IRCC или нет?
-
Цікаво чи може бути однією з причин "підвисання" сайту це що багато людей сидить з кількох акаунтів ...
-
Так
-
Тобто самі собі робимо проблеми ....
-
Можна продовжити за рахунок вашого ...
-
Можете їхати ...можете за 2 місяці в живій черзі його продовжити ..
-
Перенавантаження сайту і є причиною
-
Все залежить від програми, по якій подаєтесь
-
Так можете поїхати в Україні зробити, і потім зсередини Канади податись на новий ворк перміт до 31 березня 2025.
-
Зверніться до www.instagram.com/barbican_immigration?igsh=MTE5NDAxaTl1MW9raQ== щоб написати відповідь
-
Тільки одна віза, туристична
-
Можете, допоки Ви виконуєте умови програми (тобто й надалі працюєте, це просто відпустка), то можна.
-
Будь ласка, напишіть одразу провінцію :)
-
вибачте, але це не дуже відповідає на моє питання) або я не розумію його я розумію , шо треба на дитину відкрити візітор візу і вона туристична враховуючи, шо у батьків вже візи воркер, нам вказувати що ми з дитиною хочемо просто в подорож на 2 тижні? бо по приїзду ми будемо просити ворк перміти
-
Теж подавались 23.12 і досі тиша
-
Хочу поділитися інформацією, бо ще не читала про таку тут. Сьогодні мені телефонувала case worker з ircc, сказала що має кілька питань і їй швидше спитати, ніж писати лист...!!! Якщо чесно, то так навіть краще, але номер дзвінка не висвітлює інформацію, що це ircc, відповідно взагалі не була готова до розмови. Запитання стосуватись файлу де вказано інформацію про роботу і спитали чи ми не military. Сказали, що ще будуть слати лист з запитом про military info...
12 Jan 2024, 17:45
Post 251042 of 402125
about a minute ago