PR CUAET
-
FAQ по страхуванню по безробіттю (EI) 1. Що таке EI? EI - це програма фінансової допомоги для осіб, які втратили роботу не з власної вини, а також для тих, хто не може працювати через хворобу, вагітність чи догляд за дитиною. 2. Хто може отримати EI? Для отримання EI потрібно: - Мати необхідну кількість страхових годин. - Втратити роботу не з власної вини. - Бути активним у пошуках роботи (для регулярних виплат). 3. Як подати заявку? Заявку можна подати онлайн через вебсайт уряду Канади. 4. Як довго тривають виплати? Зазвичай до 45 тижнів, залежно від накопичених годин і рівня безробіття. 5. Скільки я отримаю? Базова ставка - 55% від середнього тижневого заробітку, до максимальної суми. 6. Які види виплат є? - Регулярні виплати (безробіття) - Виплати при хворобі - Виплати при вагітності та батьківстві - Виплати на догляд за близькими 7. Що робити, якщо заявку відхилили? Подайте запит на перегляд рішення до Service Canada. 8. Як звітувати про доходи? Звітуйте про доходи онлайн або заповнивши двотижневу форму. 9. Чи можу я працювати і отримувати EI? Так, але доходи зменшать виплати. 10. Як зв’язатися з Service Canada? По телефону, через вебсайт або в місцевому офісі. Для детальної інформації відвідайте офіційний вебсайт Service Canada або зв’яжіться з ними безпосередньо.
-
Тобто просто оплатити пересилання і прийти в робочі часи до консульства забрати?
-
Щоб забирати не потрібно ловити слот
-
Всім привіт, Підкажіть пліз, чи якийсь середній час, після того як засабмітив мілітарі? Бо бачу що терміни в усіх різні. 17 July додали мілітарі і CV по реквесту і все і тишина. І ще цікаво, чи ті зміни про збільшення часу на кейс, то стосується новик кейсів тільки, чи навіть тих хто на той момент вже у процесі мав файли?
-
fairstone.ca/en/learn/finance-101/working-on-ei
-
Ksenia [1088353152] попереджений (1 з 3).
-
/warn@GHClone4Bot
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, спочатку потрібно продовжити паспорт, потім податись на візу і паралельно продовжити ворк перміт ? Правильно я розумію ?
-
це вам до окуліста, подивіться скрін
-
Тоді раджу вам сходити до окуліста🤣🤣🤣
-
так, думаю намалювали, бо там 8:
-
То я по вашому цей скрін намалювала?Чи там де на скріні пише 9 ви будете стверджувати що там 8?Скрін зроблений з допису який автор виправив.Поверніться до її повідомлення і подивіться. І не морочте нікому голови!
-
Які приблизно зміни можуть бути вигідними? Не менше 1%?
-
я вибачаюсь, я зайшла з іншого телефону, там дійсно 9 але з мого досі якщо проскролити вверх стоїть 8, думаю, це і із-за того що я давно на цьому телефоні не оновлювала телеграм, такі дива
-
Треба добре порахувати. Але на поточній зміні % штрафи будуть суттєво вищими за потенційні вигоди.
-
Дякую. Це не привʼязано до подачі на новий паспорт ?
-
Вибачаюсь звісно. Але пані була просто настирлива
-
Так, по цій.
-
Спершу ворк перміт, і на основі його робите запрос на вклейку візи
-
Онтаріо
12 Jan 2024, 17:45
Post 251222 of 412098
about an hour ago