PR CUAET
-
Проблема в тому що продовження перміту ж працює тільки до березня. А продовжити паспорт за два місяці, це буде квітень
-
Для надання вам чіткої інформації мені потрібно більше даних . Ваш вид діяльності, ваше місто . Доречі ви можете зареєструвати собі на початку назву вашої бізнес діяльності, якщо є таке бажання можна і не реєструвати.
-
Чи можливо подати заяву на новий паспорт в посольстві України, але в іншій країни, наприклад Франції, людині, яка постійно живе в Канаді?? Чи хтось мав такий досвід? І чи це реально?
-
Зрозуміла… можете в директ дати деталі агента, дякую! І так… я розумію всі ці погані ночі очікування 😑
-
Подскажите пожалуйста, может кто-то сталкивался, родители и младшая сестра 11 лет будут подаваться по текущей программе, через меня старшую дочь. Основной апликант будет папа он в Канаде, депендент мама и младшая но они в Украине. Вопрос в форме 0191 должен быть только основной аппликант или каждому отдельно делать не могу понять. Заранее спасибо!
-
Реально, нет никаких преград.
-
Як що я з Ванкувера в Оттаві можна податися? Дякую за відповідь і гарного дня
-
Радий, що мені вже немає сенсу відповідати👍
-
Ми будемо додавати сюди матеріали, які допоможуть ознайомитися з податковими та бухгалтерськими термінами в Канаді. Це дозволить всім – як фізичним особам, так і підприємцям – краще розуміти та аналізувати податкові та бухгалтерські звіти. Такий підхід сприятиме підвищенню фінансової грамотності та забезпечить Вам комфорт у взаємодії з фінансовими документами.
-
Донька піймала слот чи може вона передати його мені?
-
А що за зміни про збільшення часу на кейс?
-
Потрібно забирати там де подавали, слот не потрібен
-
Так вже вересень. Це вам терміново треба подовжувати паспорт і статус дитині, бо вона його втратить. На новий паспорт тільки ловити слот.
-
Підкажіть, будь ласка, я подала заявки на батьків ще в грудні. Тато був військовим і служив в українських військах на території росії і Німеччини ще 30 років назад. Тільки зараз подумала, що, мабуть, довідки про несудимість можуть знадобитись з цих країн? Робити вже чи чекати, чи прийде запит? Дякую
-
Спасибо
-
0191 только на отца, мама и сестра его депенденты.
-
Дякую
-
Update: отримала Work permit, заявка подана 1 квітня, оплату додала аж через два місяці через кризову, 27 серпня отримала підтвердження на емейл та 4 вересня отримала оригінал
-
Права\договір оренди\виписка з банку тощо...
-
Підскажіть будь ласка хто нещодавно оформлював закордонний паспорт. Серед документів вказано що треба підтвердження адреси проживання(в Канаді). Який документ можна їм подати щоб це вважалося підтвердженням адреси проживання?
12 Jan 2024, 17:45
about a minute ago