PR CUAET
-
Ну все що перераховано. Я додала рівно що вказано в переліку. Пейстаби, Т4, NOA, Work permit and Letter of Employment
-
Зрозуміло Дякую
-
Ні. Вони не читають що там усередині. Ну якщо тільки реально не вистачає файлів якихось
-
Тобто батьки отримають AOR, на цьому етапі дозапиту інформації не буде?
-
Це коли вони говоряьь що усе ваша заявка одобрена і вам готови дати пр. Це робиться за кілька технічних етапів - портал 1, портал 2, екорп. Рішення видно у власному кабінеті.
-
І пей стаби?
-
Зараз номери тільки роздають грудневим. Розглядати будуть за 9 місяців
-
Підкажіть будь ласка, що таке final decision, і де/як про нього повідомляють?
-
Там вроді з 6 міс до 9 збільшили середній час
-
Дякую
-
Ні я щалишився в Квебек
-
Привіт) Підскажіть будь ласка на який номер можна телефонувати? Дякую!
-
Середній час чого? На сайті досі 11 місяців
-
Ого, Ми в цілому очікували, що до кінця серпня буде ПР, якщо з мілітарі то ще +- 2 місяці. А тут ще навіть порталу нема
-
Всі депортації в Україну ще з 2022го відкладені на невизначений час. Більше того навтіь коли це знімуть, процедура депортації державі коштує десятки тисяч доларів, і якщо з цим боротися може займати роки
-
Тут залежить від вибірки. Якщо брати адвоката/консультанта, який подає все підряд, то підозрюю що в слабких кейсах буде більше відмов. Це закономірно. Якщо брати тих хто бере тільки вибіркові сильні кейси, то там відмови скоріше рандом
-
Ми їм дзвонили десь місяць назад, то казали що все ок. Чекайте
-
привіт) чи хтось робив паспорт в консульствах сша? і чи доставляють вони паспорт в канаду?
-
Ура! Дочекалась! Подача December 23,2023 Biometric collection letter - September 04, 2024
-
Я думаю вони зробили помилку, так як бакалавр це бакалавр і тут, не бачив ще щоб бакалавра прирівнювали до мастерс, спеціаліст то мастерс. Пишіть їм листа, дзвоніть, так як тут явно щось не так
12 Jan 2024, 17:45
Post 251324 of 391683
4 minutes ago