PR CUAET
-
А в мене пише що ні , потрібно ввести дані картки щоб скачати саме цю версію
-
Чі дійсно довідка діє весь час що ми будемо перебувати в Канаді?
-
Ну я не думаю, що тоді це десь взагалі фігурує...
-
Параграф 24 в Німеччині ,це тимчасовий зпхист так це і описав в заявці .
-
Ні. бо ці форми валідуються спеціальним чином. Adobe Acrobat безплатний, якщо вам не потрібні преміум функції
-
Так
-
Дуже вас попрошу не задавати те саме питання в різних гілках.
-
Но сам статус я не мав і не маю
-
Якщо є документи які підтверджують пишіть 2 роки. Тим більше що в попередній подачі ви показали меньше, тобто ви не брехали для покращення кейсу.
-
Тому і питаю якщо заповню від руки це пройде чи ні
-
Так і є ,але я подав на біженство в Румунії по глупості ,не дочикавшись розглядання відмінив та поїхав .
-
Я не можу скачати ту версію adobe , вона є платною
-
Вітаю! Форму потрібно завантажити на компʼютер а потім відкрити через офіційний додаток Adobe Acrobat і тоді все відкривається та працює 😊✌️
-
Додайте частину з сабмішн леттер
-
Але тут йдеться тільки про біженство, але не про захист, у Європі більшість країн видавали захист
-
Теоретично можуть. Вже були випадки. Хоча процедурно це не має так працювати
-
Доброго дня, що робити з документом 0190 ( чек-лист докумениів), просто поставити галочки чи треба ще підписувати цей докумени? В інструкції нічого не написано ...
-
Здравствуйте. Интересно, а какой итог будет если я имею обычный вп с ограничениями, и паспорт с сроком 9 лет +- Если обновлю вп дадут так же на 3 года, или как с визитор визой, могут больше срок дать? Сори за глупый вопрос. Просто интересно🤔😄
-
Так запитайте консульство у чому справа. Я теж чекав. Потім з'ясувалося що вони не запустили в обробку бо в мене є 2 старих.
-
Підкажіть скільки триває процес виготовлення паспорта останній час? (Саме виготовлення а не доставки) До вже півтора місяці висить повідомлення «Відправленно на перевірку» Дякую.
12 Jan 2024, 17:45
Post 25172 of 386048
2 minutes ago