PR CUAET
-
Якщо ви щойно отримали АОР ще могло не підтягнутись. Зачекайте декілька днів
-
Я знімала лише в банкоматах скошії, там менша комісія ($3) і курс норм. Але це була картка пумб.
-
А в садик можно водить после окончания термина?
-
Я коли з валютних укр. карток намагаюсь в cibc atm знімати, то воно завжди пропонує вибрати чи cad списати по курсу укр банка чи списати в валюті карти а потім сконвертувати в cad по курсу cibc, так от в другому варіанті кількість cad менше виходила
-
Доброго дня! Донька до 18 років заїхала в Канаду по ворк перміту з дозволом на навчання. Скільки годин можна їх працювати та чи взагалі є ліміти? Хтось каже, що вона може працювати лише 20 годин, бо навчання фул-тайм, інші кажуть, що вона може навчатись безлімітну кількість годин. Дякую!
-
Ви відправляєте скан-копії документів в Апостиль.юа, а вже вони потім передають інформацію у wes. Якщо з документами щось буде не ок- Апостиль сам напише що саме не підходить і треба виправити
-
Який розмір фото для нового паспорту ?
-
тобто і працювати можна, поки чекаеш на новий (подовження) ворк перміту, якщо старий вже не дійсний?
-
Не отримувала АОР, тільки лист с запитом на біометрію отримала сьогодні Я так розумію, що АОР це окремий лист І мені здається, що це біометрію запросили для ворк перміт, а не для pr
-
У жены наконец пришло письмо о решении по ворк пермиту, ждали с 1 февраля
-
У меня в кабинете показывает background check - not applicable . Это норм? У кого-нибудь такое было/есть?
-
Вам одразу після подачі документів мав прийти лист у кабінет, де про це все написано. Його треба показати працедавцю, якщо перміт закінчився. І там є дати, до коли Ви можете працювати без перміту.
-
t.me/prcuaet/19036/298412
-
Краще замальовувати свої дані, коли фото скидаєте
-
В аккаунті на подовження ворк перміт один аплікейшн номер, а в листі запиті на біометрію - інший Тому я трохи заплуталась
-
У прикріплених є файл Освіта.pdf. В ньому прям покроково інфо і для відправки документів в Апостиль юа і по реєстрації кабінету в wes
-
Дуже гарно працюють, ми задоволені.
-
Для чого ви мішаєте подачу на продовження ВП і подачу на ПР, це абсолютно різні процеси У правому верхньому куті в запиті на біометрію є номер аплікації, починається на Е… це і є АОР Щодо інструкції як підвʼязати аплікацію до GC key - подивіться закріпленні (там загалом багато корисної інфи), або скористайтесь пошуком по чату
-
У вас є AOR починається з Е…
-
Що це глюк?
12 Jan 2024, 17:45
Post 252470 of 402780
2 minutes ago