PR CUAET
-
Як подати на Reconsideration:
-
Поперередній був на 12 місяців, до кінця строку дії паспорта. Дякую за відповідь. Сама не очікувала такого рішення. Всі плани просто посипались в одну мить (((
-
А чого це завтра ,по вівторках зазвичай🧐
-
А новий паспорт додали?
-
Доброго вечора, чи будуть завтра слоти в Едмонтон? Є інформація??
-
Підкажіть, будь-ласка. Де можна прочитати, що по WP виданому до червня 2023 можна навчатися. І скільки по термінам. Читаю і розумію, що у кожного заклада свої вимоги, але хотілось би офіційне джерело. Не змогла знайти цю інформацію на IRCC. Лист на пошті про цю можливість знайти не змогли. Тільки зараз починаємо розбиратися.
-
В мене тільки АОР поки, по заявці поданій в листопаді
-
Автоматично точно вони не побачать. Треба їм надати квитанцію
-
Дякую вам велике 🙏
-
Тоді робіть як Марта вище написала
-
Звісно додала.
-
І то через тиждень
-
Є зсуви. Ми подалися 3.11.2023 і вже отримали eligibility (12.07), чекаємо certificat de sélection. Мої знайомі - подача 30 жовтня, eligibility у травні, сертифікат де селексьйон десь на початку серпня. Бачила ще один кейс тут у чаті з Квебека, де здається теж сертифікат уже є. Подача була 28.10, якщо не помиляюся.
-
Shhh... quiet now. Muted Yelyzaveta for 20 minutes.
-
Гілка закрита для дискусій. Тут будемо розміщувати тільки інформацію про можливі слоти. Точність не гарантуємо. Хто буде тут писати зразу отримає MUTE!
-
Я поняла , спасибо огромное!
-
Що означає пропустили?
-
В такому випадку від тата всеодно будуть потрібні всі документи, інформація та проходження медицини
-
Пане Остапе, підкажіть, будь-ласка, як дістати наші заявки, які пропустили з аор і біо, з того чорного ящика? Є якісь робочі методи?
-
конечно одобрят. ваша виза вообще ни при чем тут. есть она или ее нет.
12 Jan 2024, 17:45
Post 252611 of 402609
3 minutes ago