PR CUAET
-
На маму получили 6 сентября АОР . Подача 26 декабря. Монреаль Квебек
-
Дипломатичною поштою Єдмонтон
-
Не знаю кому зараз що будуть «різати», але одно зрозуміло,що «халява» скінчилась…хто встиг ,той встиг…
-
А тепер нам «різатимуть» кейси навіть ті що є кращі за минулі аппрувал. Коротше, надія ще є але все більш примарна
-
Доброго дня, коли наступна доставка паспортів з України?
-
Как я понял (+ то что консультанты говорили) - тем дальше от марта 2022 - тем сложнее рассмотрение гуманитарки. Вначале вообще просто было
-
Друзі привіт. Маю до вас прохання: розмістіть будь-ласка у ваших місцевих чатах/групах інформацію про наш користний ресурс. Facebook, Telegram, Instagram, попросіть знайомих блогерів. Адже буде більше участників - буде більше користної інформації для усіх нас. Хто розмістив ставте ❤️. Всім миру та добра, а також найшвидшого отримання цього шматочку пластику🪪.
-
Точно, я так же понял - надо самому знать что спрашивать у специалиста
-
Гуманитарка - это специфическое направление как я понял Немного кто им занимается, ещё меньше - кто занимается серьёзно и профессионально
-
Дякую!
-
Писали що повинна бути у серпні, але тиша. Замовила доставку DHL місяць назад. Вони відповідають через раз. Паспорт вони не отримали. Що робити не зрозуміло. Може його вже відправили дипломатичною
-
Повинна бути в кінці вересня
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка як взяти довідку про несудимість із Словаччини?
-
www.narcity.com/csis-hiring-canada-foreign-language-jobs-120k Цікава стаття) це наштовхує на думку про те,що будуть більше досконало вивчати кейси..щоб мати змогу відмовляти ,якщо десь щось не збігається)
-
те саме, вже 2 тижні чекаю на трекінг і глухо
-
Ви вже отримали пр, так розумію, по гуманітарній?
-
Авиакомпания передаёт в базу данных всех пассажиров : паспортные данные, пункт назначения и т.д.
-
Здравствуйте, скажите пожалуйста, PR всегда выдаются на 5 лет? Даже если паспорту осталось жить год? Детям вообще на 4 года только паспорт делают… Все равно на 5 лет дадут?
-
Так. Передивіться у гілці "Хронологія". Там багато у кого після цього був FD.
-
ПР видають не залежно від строку вашого паспорту, головне щоб на момент подачі він був валідний
12 Jan 2024, 17:45
Post 253187 of 401503
4 minutes ago