PR CUAET
-
Але сам консул казав всім що та черга не працює
-
TR to PR
-
я мала чергу в торонто, бачила слоти і торонто і оттаву. спіймала оттаву.
-
Доброго вечора, я намагаюся приєднати мою аплікацію до облікового запису. Номери маю, а ось яку категорію програми вибрати не зрозумію. Підкажіть будь ласка 😊
-
Я так розумію що в моєму випадку можливо подавати документи на гуманітарну програму.
-
Це не мої слова, люди радили. Я також була в черзі і піймала, але Оттаву не бачила, а тоді були слоти.
-
Знайшов помилку після подачі, в славнозвісній імм5406е. Все виправив, як гадаєте, досилати зараз чи чекати на АОР. Багато хто помилявся бачив, відпишіться будь ласка як ви робили, куди досилали….
-
Ще черга багатодітних окрема на пів року вперед
-
secure.cic.gc.ca/enquiries-renseignements/canada-case-cas-eng.aspx Вот ссылка, заполняете форму, прикрепляете форму и объяснительное письмо, отправляете. Можно узнать какого числа подались на программу?
-
Я не консультант і не можу так категорично як ви щось стверджувати. Але є велика кількість позитивних кейсів де працює один член сім'ї і він основний аплікант. Всі інші йдуть причепом. Тому дивно чому мають на федеральному рівні дати відмову, саме в цьому випадку.
-
Може комусь актуально - сьогодні була в Едмонтоні в консульстві Зараз вони обробляють запити на довідки з травня Так що, хто буде замовляти в них, плануйте заздалегідь
-
Для вїзду не потрібно і пиьати не будуть
-
Дякую!
-
Дивіться, те що в цьому навчальному році університети взяли українців на доместік не означає, що в наступному буде теж саме. Тому, оберіть спеціальність і бажані універи, які цьому навчають, напишіть їм в адмішн і спитайте. В цьому році доволі багато універів надавали українцям доместік: Університет Альберти, Манітоби, Торонто, Оттави і Карлтон. В ВС надавав ВСІТ, Thompson Rivers University, за інші не знаю.
-
Але одразу ще питайте чи обовʼязково студенту першого року навчання проживати в кампусі. Бо тут є такі вимоги. А кампус може коштувать чимало, наприклад 10-15тис$. І вийде навчання наприклад 10 і кампус 10, то вже ніяк не дешево
-
Дякую!
-
Доброго дня .Підскадіть будь -ласка.Закінчується паспорт у дитини через пів року.Якщо зараз зробимо в Україні новий,чи зможу я повернутися по старому, у якому є діюча віза?
-
Напишіть будь ласка як, це зробити через інтерак. Не можу зрозуміти, не виходить
-
🍁 🍁🍁 Інформаційний пост: 🇨🇦🍁Visitor Record: Втрата статусу при виїзді з Канади : Чому, Коли, Що робити далі.🇨🇦🍁 Детальніше в інформаційному посту блогу PRCUAET🍁➡️: www.instagram.com/p/C_mdR8vMRTx/?igsh=NWlpdHZzbmlmZzVp 🍁🍁🍁
-
Так
12 Jan 2024, 17:45
Post 253601 of 401146
3 minutes ago