PR CUAET
-
Есть совет как открепить?
-
1) можна продовжити за 2 місяці до закінчення дії паспорта у порядку живої черги 2) якщо заїхати до кінця дії візи, то проблем не буде. Але Ви маєте врахувати, що не всі країни приймуть, коли залишиться 6 або менше місяців до кінця строку дії, тобто можуть просто не пустити на літак.
-
Імхо: дивна реакція мами По темі - «викинути» неможна, буде місреп
-
вы можете попросить отсрочку на предоставление документов также, если вам очень нужен пр, то вы можете дочь открепить от анкеты. а потом она получить пр с матерью, раз она тоже собирается
-
Я не подавав веб форм ще. Там типу LOE пишется?
-
Можна зробити запитат на зміну інфо в засабміченій вже аплікації, запит робиться через веб форму.
-
Чисто форму family новую подать через веб форму?
-
заполняются данные, поле для текста и место прикрепить файлы
-
если уверены, что получите необходимые документы, то можете сначала отсрочку попросить, указав причины, если не успеваете в срок. а потом если не получится, то переводить в non accompanying. в отсрочке есть риск неудовлетворения, потому, что у вас уже последнее предупреждение
-
Супруге с Апреля тоже не обработали ещё. Высылали с вытягом из Дии. На наши письма консульство не отвечает.
-
Те, що я писала, для тих хто з дією
-
ні без в мене не виходило зареєструватись в дії помилку пише
-
Попытка не пытка. Спасибо 🫶🏻
-
Ви надсилали запит з витягом з дії чи без ?
-
мою з квітня ще не обробили
-
Добрий вечір! Чи була в когось така ситуація, що після AOR приходив лист про те, що біометрія не була отримана офісом, хоча вона була зроблена, інакше не прийшов би AOR, чи не так? І що робити в такому віипадку? Треба знову здавати біометрію, чи можна відправити той стікер із штрих кодом та Biometric ID як підтвердження? Дякую за відповідь заздалегіть.
-
30 днів
-
Подача 2 февраля,тоже тишина(((
-
Моё мнение, отправьте через Gkey продлены паспорт и письмо (ответ) от IRCC что ваша заявка в работе по продолжение статуса, что подтверждается, что статус в Канаде легален до принятия окончательного решения, все.
-
Можете. Нужно просить исключение по medical inadmissibility и financial inadmissibility
12 Jan 2024, 17:45
Post 253658 of 396781
16 minutes ago