PR CUAET
-
Покажите формулировку от офицера где указано из-за чего отозвали пр. До этого это просто информация из серии одна бабка сказала
-
Людоньки, в Канаду за останні 2 роки приїхало 2,5 млн емігрантів і тільки 300 тис - це українці. Ми в меншості і нам вже не дуже раді. Що і як робити і як себе вести за кермом і не тільки, це самостійний вибір кожного. Головне, що ви хочете мати у підсумку своїх дій.
-
Деякі українці вважають, що виконувати правила - то для слабаків.
-
Добрый день, кто подавался бесплатно на продление WP? У вас уже есть ответы? Мы подавались в конце марта на продление , но до сих пор не получили ответ. Уже хотели бы и на платной основе податься, но наверное нельзя потому что уже подались бесплатно, но сколько ждать еще результаты?
-
Я стикалась, проблема поки в нас не вирішена. В Україні без Id- картки закорд.паспорта не роблять, треба спочатку робити її. Як то в Канаді я не знаю. Ми хочемо просто продовжити закорд.паспорт і по ньому податися на продовження study permit. Теж, відгукніться, будь ласка, кому таке вдалось успішно зробити для дитини.
-
Я не розумію чого вас це так зачепило? Може хочете спробувати теж ? Закриваємо цю тему, є такий факт на сьогодні - анулювання PR через неодноразові порушення правил дорожнього руху людиною. Прийміть це - як те що сталося. Навіщо цей спір ні про що? Ну от він теж думав що те що він робить то дрібнички і що він вже вхопив Бога за бороду. А ніт, PR можуть анулювати будь-кому і будь-коли, перевірки продовжуються
-
знайомий так купив, коли на руках наче був ITA вже, приніс це все в банк + всі чекі що оплатив аплікацію та отримав вейвер на 20%
-
дуже цікаво, розкажіть )
-
Добрий день, зараз ми сфокусовані тільки на навчальних закладах міста Едмонтон. Тому, на жаль ні, на даний момент ми не організовуватимемо інформаційні сесію по іншим провінціям.
-
За прості перевищення швидкості втратити ПР не можливо. По перше це 99% провінційне порушення, а відповідно не матиме впливу на ПР, а по друге навіть якщо федерально щось начудити, крім тяжких тілесних, або пянки за рулем не дотягує до статусу серйозної кримінальності, і відповідно на ПР вже після отримання не впливає
-
А як тоді бути коли питання про чоловіка, і про 10 років життя назад .. що тоді не то указали. Що воно підтягує?