PR CUAET
-
Бо тільки приходить, хто у грудні подався. Тому чекайте
-
Паспорт потрібен, вони його зчитують там
-
Ну як я розумію, то якщо якісь порушення призводять до кримінальної відповідальності (водіння нетверезим, дуже значне перевищення і тд), тоді так
-
Да не партеся і не стримуйте себе, порушуйте пдд і тут… людину можна вивезти з села до нормальної країни, а от село з людини нікуди не вивезеш. Подзвоните Куму він все порішає ))
-
Добрый день, когда заполняли где работали с 18 лет. там просят и на Английском и на родном языке. Хотела уточнить- сначала заполняли на английском все периоды, а потом на родном, или дублировали на англ и сразу на родном.
-
Мені також мій консультант казала,але як бачимо багато різних історій то всі чомусь казали почекати.
-
Нам навпаки казали щоб раніше.
-
дуже дякую
-
Напишіть на веб форму і додайте квитанцію та опишіть що і куди оплатили
-
Ну там коммент был конкретно о штрафах на дороге ) я не о террористах За это свои «плюшки» люди получают - штрафы, демерит поинтс
-
Консульство пише, що доки вони теж не напишуть, що доставлено, не можна.
-
Все зробить Апостиль
-
Багато знайомих хто збирається подаватись ,також слухали своїх консультантів шо пізніше-пізнвше,а тепер така біда(
-
Насправді ні, ПР дійсно можуть анулювати за певних умов. Типу участь в террористичих організаціях, кримінальні злочини, вбивство. За невелике превищення швидкості ПР не заберуть звісно)
-
Поняла, спасибо огромное!
-
Той що виділений. Тільки порада не користуватись автоперекладачем в браузері, він може викривити суть питання
-
А це процес оформлення заявки, дякую. А якщо на сайті DHL відображає що паспорт доставлено, а на сайті консульства ще такої інформації нема, то треба їхати до них і забирати?
-
Подавав документи на паспорт 19го вересня, сказали через тиждень чекати інформацію на е-пошту
-
Добрый день, скажите, пожалуйста, в веб-форме, какой пункт выбрать для нашей программы?
-
А це процес оформлення заявки, дякую. А якщо на сайті DHL відображає що паспорт доставлено, а на сайті консульства ще такої інформації нема, то треба їхати до них і забирати?
12 Jan 2024, 17:45
Post 256254 of 388075
3 minutes ago