PR CUAET
-
Насправді ні, ПР дійсно можуть анулювати за певних умов. Типу участь в террористичих організаціях, кримінальні злочини, вбивство. За невелике превищення швидкості ПР не заберуть звісно)
-
Поняла, спасибо огромное!
-
Той що виділений. Тільки порада не користуватись автоперекладачем в браузері, він може викривити суть питання
-
А це процес оформлення заявки, дякую. А якщо на сайті DHL відображає що паспорт доставлено, а на сайті консульства ще такої інформації нема, то треба їхати до них і забирати?
-
Подавав документи на паспорт 19го вересня, сказали через тиждень чекати інформацію на е-пошту
-
Добрый день, скажите, пожалуйста, в веб-форме, какой пункт выбрать для нашей программы?
-
А це процес оформлення заявки, дякую. А якщо на сайті DHL відображає що паспорт доставлено, а на сайті консульства ще такої інформації нема, то треба їхати до них і забирати?
-
В Україні їй було би швидше за все і простіше зробити... Що ви маєте на увазі не пустять назад? Прямого маршруту все одно немає. Вона буде заїзджати і виїзджати через якусь іншу країну.
-
E-mail відправити. edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/kuryerska-dostavka-pasporta-oformlenogo-u-konsulstvi
-
На e-mail надсилається сканована заява заповнена від руки, та чек dhl
-
Доброго дня. "Електронною в консульстві"? Можете будь ласка пояснити?
-
доброго дня, реєструюсь в WES і апостилі, чи треба мені висилати поштою копіі диплому до WES чи це все робить Апостиль?
-
Було дуже цікаво, дякую! А по іншим провінціями такого не буде?
-
Дякую, ні, нам пощастило нас витягнули по програмі parents and grandparents. Я ще в 2020 надсилала interest to sponsor.
-
Це не процес одного дня, потрібно зачекати
-
Дякую!
-
А ПР по програмі родичів? Ця програма закінчується через місяць.
-
Підкажіть будь ласка для того щоб писати офіцеру треба чекати запиту на біометрію чи можна вже писати? Бо здається на проходження біометрії дається 30 днів якщо я не помиляюсь а якщо я їм напишу після того як прийде запит хто його знає коли вони його прочитають може вже й тих 30 днів пройти Можливо знаєте як краще зробити? Дякую
-
Я написал им на почту по этому поводу и вот их ответ
-
Это выдуманные страшилки
12 Jan 2024, 17:45
Post 256267 of 400483
7 minutes ago