PR CUAET
-
Не звертайте уваги на це. Це стандартна відписка, просто їхні системи нові і ще не достатньо вичитані. Там купа дрібних мух
-
На практиці ніхто не знає. Програму сильно змінили в жовтні 2022го, і від тоді жодних серйозних змін не було, в тому числі по НОКах які вони вибирають Причин думати що будуть якісь зміни поки немає
-
Більшість моїх Українських клієнтів в Альберті. Я консультую і працюю онлайн з Онтаріо. Але для Альберти роблю консультації у зручний вечірній час (7-9та вечора по АЛьберті)
-
Так, це нормально
-
Добрый день) подскажите пожалуйста ссылку, где нужно записываться на экзамен CELPIP. Спасибо 🙏
-
Програма CUAET не завершилась, завершився з 15.07.2023 прийом заявок на візу за межами Канади. Все інше поки ще до 31.03.2024 працює, в тому числі подача на воркперміт із середини Канади для громадян України не залежно від того, по якої візі вони потрапили до Канади. Тому якщо ви легально знаходитесь чи приїдите до Канади, то до цієї дати можете податися та отримати воркперміт CUAET. Не зовсім зрозуміло , що ви написали “отримати PR по TRV”. Бо PR це постійне резіденство , а TRV це тимчасове резіденство. Постійне резіденство по тимчасовой візі не отримують. Його отримують по різноманітним іміграційним програмам.
-
А можете , будь ласка, поділитися першоджерелом де я можу почитати про цю дату? Не зміг знайти на Canada.ca
-
А якщо людина не встигла податися по CUAET і програма завершилась, а зараз хоче приїхати ф податися га work permit and PR по TRV?
-
Дякую, що поділились власним досвідом
-
Не должно. Здесь бан если расход по страховке превышает какое-то количество средств (помоему 25к но это не точно и в данном случае не важно) а при диабете ни инсулин ни глюкометры и тест полоски не покрываются. Сами будете покупать все разве что консультацию эндокринолога бесплатно получите.
-
Так Має сенс переоцінювати тільки speaking and/or writing, бо це перевіряють люди, а все інше рахується компʼютером
-
Можна здається окремо по предметам робити ре-евалюацію, тобто якщо цікавить writing, то тільки його і перевірять, вірно?
-
привіт, чи хтось мав досвід отримання такої довідки з Угорщини?
-
Мала досвід з writing. Хотіла з 9 на 10, було важливо для ЕЕ балів. Оцінка така сама вийшла після, нажаль)
-
Також можна через бюро перекладів або ваш родич візьме за вас...
-
Справки вроде не выдают, витяг можно vytiah.mvs.gov.ua
-
Добрий день, чі можна отримати довідку про не судимість з України без Дії?
-
Добрий вечір, підкажіть репетитора для підготовки до Celpip, онлайн по буднях після роботи (з 17:00 по часу Калгарі). Терміново, дякую.
-
Я писала декану, бо мій університет не хотів надсилати. Після листа декану, вислали на наступний день.
-
Дякую
12 Jan 2024, 17:45
Post 25650 of 403137
4 minutes ago