PR CUAET
-
Не будет лишним
-
Якщо я головний аплікант чи можна не додавати свідоцтво про народження мого чоловіка?
-
Підкажіть куди ви прикріплювали переклади. Наприклад в поле Birth Certificates завантажували і оригінал і переклад? Чи в це поле кидали тільки оригінал, а всі переклади у секції Additional Supporting Documents - поле Translation and affidavit.?
-
Дякую
-
Цікавить таке питання : коли на практиці вносять зміни до списку пріоритетних професій в Онтаріо ? В січні чи можуть і пізніше ? Дякую
-
в анкеті про батьків і сестер при питанні дата смерті якщо помер: можна залишати пусте поле, якщо всі живі? Чи треба ставити всі 999?
-
Ждем мнение эксперта
-
А скажіть будьласка , після отримання підтримки від провінції , то можна потім змінити роботу - в зовсім іншу сферу перейти чи потрібно працювати встій же сфері до остаточного отримання PR ?
-
А если люди подались на AOS уже?
-
Повод для гуманитарки. @OstapBosak
-
www.albertahealthservices.ca/assets/info/asu/if-asu-ukraine-evacuees-faq.pdf тут є більше інформації про бенефіти в пункті 8.
-
Так, надіюсь в когось була така ж ситуацію. Юлю, так що чекаємо. Дуже дякую ще раз!
-
Давайте чекати тих, хто заповнив. Дуже цікаво. 🤔
-
Дуже дякую! Так ось коли залишаю вільним не дає ready to submit(( в том то і проблема. А якщо пишу дату то дає. Не знаю що і робити.
-
Остап пише залишати вільним. Я вам скинула
-
Дякую, дивилась, і пошуком користалась, ну дуже багато повідомлень, мої очі могли пропустити цю інформацію. Багато питань повторюються і люди всеодно відповідали. Якщо хтось памʼятаю чи може показати ту відповідь, буду вдячна. І сама продовжую пошук цієї відповіді.
-
Подивіться вище, Остап відповідав на це питання.
-
Дякую, але там тільки можна дати вписати, не можна словами ongoing.
-
Таня Карбованець в Калгарі, але наскільки я знаю вона також консультує лише онлайн. Богдана в Едмонтоні, але здається тільки онлайн також.
-
Зверху вже на це питання відповідали. Подивіться. Якщо вірно памʼятаю ongoing
12 Jan 2024, 17:45
Post 25685 of 391878
8 minutes ago