PR CUAET
-
Тобто оформлювати окремо доставку а не дип пошту чекати?
-
Як що до дітей,якщо я маю слот на себе але треба і дитині малій також,приймуть документи чи ні?
-
Так , без проблем. Я так оформлювала другий паспорт і собі і дитині на початку цього літа. Просто пишете там заяву щоб залишили вам перший паспорт бо він ще дійсний і оформляється новий
-
Привіт ,підскажіть будь ласка. Після відправлення всіх документів на ПР через програму возз'єднання ,як дізнатися що мою аплікації отримали? Десь бачила що приходить лист ( acknowledgement of receipt letter ( email) from Immigration). Це вірно?
-
Гадаю вам як жінці зроблять без проблем. Мені для чоловіка треба,а це вже нікому не відомо,що в них там за правила)
-
На одну людину один слот
-
Один слот на одну людину
-
Мають прийняти без проблем, бо по закону маємо право на 2 паспорти
-
У мене також 2 роки і теж цікаво чи приймуть 😅
-
Підкажіть один слот це один запис на одну людину? Чи можна двох записати себе та чоловіка?
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка,хто подавався на виготовлення другого закордонного паспорту,коли перший ще дійсний два роки. Вони роблять без проблем? Можливо хтось мав досвід.
-
16 років це вже слот для дорослого. Ви можете одночасно ловити два слоти - один на дорослого і один на дитину, і просити прийняти двох дітей на один дитячий слот. Тож якось такось можно навіть і впихнутись на один день поїздки.
-
Порадьте серт. перекладача будь ласка
-
А, о, ну з поштою dhl має бути швидше. Тут ми з вами в одному човні 😄 в мене слот на 7 жовтня і теж потрібно отримати паспорт до березня
-
Зрозумів. Дякую. В листопаді старшому буде 16. Значить треба пошвидше їм писати
-
Це знущання якесь.хто пізніше подавався вже получив а тут блін тільки розглядали 3 місяці.🤷♀️
-
І чи можна на один слот податись самій і маленьку дитину подати? У кого так було,як працівники на таке реагують?
-
Я вже маю слот в едмонтон на 23 жовтня,і переживаю що паспорт не встигне приїхати до кінця березня наступного року. Бо читаючи відповіді людей я просто в шоці,деякі в травні квітні подались а паспортів ще немає
-
У нас, подавали в кінці травня
-
Швидше буде поїхати в Україну і зробити там. На все про все два тижні.
12 Jan 2024, 17:45
Post 257535 of 408143
4 minutes ago