Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 1.0m Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Ksenia
    wrote on last edited by
    Зовсім навпаки. Потрібно завжди думати позитивно і ніколи на себе не приміряти чужу долю. А допомога і людяність повинна бути присутня завжди і у всіх.І кожен сам повинен вирішувати чи переподаватись чи ні. Так можна собі тільки зашкодити. Але я нікого не відговорюю я просто кажу не панікувати!От ви панікуєте але я вам не лікар щоб вас заспокоювати тому не звертайтесь до мене на далі
    1 Reply Last reply
    0
  • t668052732T Offline
    t668052732T Offline
    Наталия Гримайло Коуч
    wrote on last edited by
    Найкращий варіант - консультація. Так Ви дізнаєтеся швидше можливі варіанти саме для Вас. Почніть з того, що на сайті Вашої провінції почитайте про провінційні програми. Також подивіться федеральні програми. Починати підготовку можна тоді, коли побачите, що відповідаєте вимогам обраної Вами програми.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1718985934T Offline
    t1718985934T Offline
    Natalya Oginskis
    wrote on last edited by
    Статистики без розслідування у скількох заявкки пропали вам ніхто точної не дасть , особисто я знаю на даний момент 4 людей вже , а всіх людей які подались не знаю🤷‍♀️але не в статистиці справа а втому , що це трапляється навіть якщо це й один випадок , потрібно завжди ставити себе на місце тої людини в якої проблема , так більше людяності і доброти , ніколи ж не знаєш як все може повернутись у себе самої , у житті стільки різних ситуацій і поворотів…
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tati
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t45129492T Offline
    t45129492T Offline
    Трипутень Оксана
    wrote on last edited by
    Доброго дня, дякую за вашу відповідь. У вашій анкеті не передбачено градацію оплати $150/$100/$50 за курс. Там є лише опція $150, з чим я повинна погодитися для відправки анкети. Як вибрати іншу опцію? І друге питання: ви написали, що заняття продовжуються 10 тижнів (а не 20, як зазначено в описі курсу). Виходячи з цього, кожне заняття коштує $15/$10/$5 відповідно, а не $7.5/$5/$2.5, як зазначено в описі. Яким даним вірити?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Taras 005
    wrote on last edited by
    Всім привіт, у нас новонароджена дитина, і ми хочемо подати документи на український паспорт, хто вже це робив можете відписати що саме брати з собою в посольство, наперед дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t418729062T Offline
    t418729062T Offline
    Liza
    wrote on last edited by
    Вітаю!
    1 Reply Last reply
    0
  • t1365191622T Offline
    t1365191622T Offline
    Noskova Nina
    wrote on last edited by
    Так ми також чекаємо довго з жовтня, і ніяких новин, вже так тіпає...не то слово)))
    1 Reply Last reply
    0
  • t5513663946T Offline
    t5513663946T Offline
    Olha Olha
    wrote on last edited by
    Я минулого року продовжувала дітям, ніяких виписок не прикріпляла. Просто написала, діти на повному забезпеченні батьків і вказала наші WP
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tati
    wrote on last edited by
    Добрий день, маю проблему з підтвердженням доходів в Канаді для продовження visitor record дитині . На скільки принципово подача саме виписки з рахунку ? Можлива відмова, якщо я зможу показати лише заощадження?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ksenia
    wrote on last edited by
    Покажіть статистику в скількох пропали заявки без повернення?🤷🏻‍♀️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Jane Vosk
    wrote on last edited by
    Дуже вам дякую! Ви дуже детально та доступно пояснили! Як раз мої роздуми були брати на довший строк з мін пейментами і докидати якщо є зайві грощі чи брати на менший строк щоб була менша сума інтересту банку. Мене смутило що бачила інфу що за переплати будуть також штрафи. Ви розвіяли мої сумніви.
    1 Reply Last reply
    0
  • t546473704T Offline
    t546473704T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Дякую)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Скасували цю можливість, але для куает подача на ВП тільки з території Канади.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Так, до того ж ще і скасували цю можливість... На сайті написано, що в такому випадку Ви можете тільки використовувати цю візу у туристичному плані :( www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures.html
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Пустовіт Наталя
    wrote on last edited by
    Пошукайте вище по чату. Буде три виїзних прийоми від Едмонтона в жовтні. Пріоритет надають тим в кого закінчується паспорт
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    @Juliana_Osychka перенесла Ваше повідомлення в цю гілку. В тій гілці заборонено писати.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    ❌ Нагадування - гілка лише для Хронології Питання і дискусії переносимо в гілку «Федеральний етап» або будуть видалятися Дякуємо
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Добрый день Подскажите, пожалуйста, где можно узнать о программах, которые подходят именно мне? Когда уже можно начинать подготовку для подачи на PR?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    tony
    wrote on last edited by
    Вірно, саме марку не ставили що хочемо працювати, на жаль🥲 Хіба не скасували в кінці серпня можливість подаватися на WP з visitor visa уже знаходячись у Канаді?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags