PR CUAET
-
Доброго дня! Таке питання. Замовили в Дії довідки про несудимість. Мені прийшла за дві доби. Чоловікові вже два місяці не присилають. В чому підводні камені? Окрім запиту в Дії треба ще щось? Підкажіть будь ласка. Реєстрація в резерві? Військовий облік? Тут стільки різних історій про це, не можу зібрати до купи. Чому може бути така затримка? Запитували в дії в сапорті, присилають стандартні відмовки про 30 календарних днів
-
Аааа. Дякую за роз'яснення
-
Можете на ваш примере объяснить пожалуйста? 300 тысяч, 5 лет, статус ПР Допустим спустя полгода хотим поменять ставку. Как это происходит? Влияет ли на кредитную историю? Какой штраф за это допустим в вашем банке?
-
Мається на увазі максимальна сума іпотеки
-
з Дії брала, потім завіряла в консульстві. Зайняло 3(!) місяці(….
-
Чому не дає? Це з якого часу не дає?
-
Стаді. Відмовили і дуже грубо.
-
А що за агентство? Бо Дія довідку вже не дає.
-
Якщо апостиль потрібен- то да. На зворотній стороні буде апостиль з підписом і печаткою
-
Я в квітні брала і з Дії і в агенстві) Не відрізнити)
-
«Так, але там ще додатково проставляють мокрі печатки та підписи + буде ще проставлений апостиль на ній. А в Дії лише електронні підписи, швидше за все Вам такий документ не приймуть» Ось таке мені написали про довідку з агентства в Україні
-
повідомлення вже прийшло і з'явився новый термін до 18 October. Так шо усеигаразд мабудь, отримали всі доки. дякую
-
Довідка з агенства точно такаж як і з Дії. Її просто друкують, на неї нема "мокрої" печатки.
-
У вас и сестры есть свидетельства о рождении, где указан папа? Факт родства подтвержден. А по папе пишите loe и все. Если нет свидетельства, вы его не нарисуете, донесите это доходчиво.
-
Немає свідоцтва про народження татові, ми з Маріуполя все сгоріло , пишемо заяву про це .. відновити неможливо, народився в рф , хоч і там ніколи не був з дитинства.. сподіваюсь що так приймуть 🙏
-
Наче все є, що було потрібно перед тим як скасували програму. Але офер вже напевно з нового місця буде мати сенс
-
Всіх кого знаю і хто подавався за останні 2 роки ніхто до консула не ходив. Просто з дії і все
-
А можеш пояснити що таке "зробила на 100т більше кваліфікацію...."
-
Если вам больше 22х, две разные апликации, две 0191 от сестры, одна на папу, вторая на вас. Доки подтверждающие смену фамилии в замужестве добавляйте и все. Свидетельства о рождении обязательны и для вас и для папы, они будут подтвержденим родства.
-
Тобто підходить все таки?
12 Jan 2024, 17:45
2 minutes ago