PR CUAET
-
Імміграційний консультант , сказала що повинно бути все ОК, але ж навіть несказала що документи повинні дійсними буди не менше ніж пів року
-
По ідеї мають впустити.
-
Або просто запитайте може вам безкоштовно нададуть відповідь
-
Якщо dhl зарано заказав - треба перезаказати?
-
Візьміть консультацію у міграційного консультанта.
-
Доброго дня підкажіть будь ласка Як підтягнути своє подачу на на гуманітарну програму в в другу аккаунт GCkey , бо захожу а там назви програм і серед них нема гуманітарної пр , може воно якось по другому пишеться , може хто робив , буду дуже вдячна за відповідь!! 🙏
-
Чи э такой варіант що не впустять , в мене буде десь пів року дійсний А чоловік і дитина залишиться в Канаді
-
Поштою в Канаду вони вам його не відправлять це точно, бо вони повинні вас ідентифікувати перед тим як його вам віддати, у них здається є опція забрати в іншому відділені ДП але я не впевнений, краще запитати на рахунок цієї опції у них.
-
Так
-
Brainstorm прошу)
-
дійсно, дякую 😅
-
Або нехай хтось зателефонує з Польщі і запитає
-
Спасибо за совет 👌
-
Живемо в будинку, ловила слот з телефону, постійно оновлювала сторінку
-
Напишіть їм на імейл запитайте
-
Які документи ви маєте на увазі? Вп? Моя подруга заїжджала коли вп був на 1 рік. Було багато питань від офіцера на кордоні.
-
А по поводу друзей, если они реально хотят заработать то пускай садятся на открытую тройку и возят машинки. Работа сложная, нервная но свои 15к плюс чай иметь будут. Ну а когда уже будет подушка тыщ 40 можно думать и о учебе и о работе в офисе) Нет денег ты лох.. Слоган США Плати или уходи 😉
-
???
-
вітаю, підкажіть будь ласка якшо їхати в Європу і робити закордонний паспорт в ДП документ, цей паспорт треба там і чекати чи вони можуть поштою відправити? бо я шось не можу зрозуміти 😅
-
Когда следующие слоты на запись в консульстве в Оттаве
12 Jan 2024, 17:45
258764/443352
4 minutes ago