PR CUAET
-
нет. только продавать на visitor record, чтобы иметь возможность находиться в канаде более 6 мес без права работать
-
Доброго дня.Підкажіть вчора мабуть зареєструвалась на закордонний паспорт в Едмонтоні,але не впевнена. Скажіть будь ласка де можна повірити інформацію. Дякую!
-
Ні, весілля в березні 2025, тому ще трохи часу є
-
Ну он вище писали щодо роботи, то і роскажіть про неї. Думаю людині ця інформація буде дуже корисною перед переїздом в Америку.
-
🍁 🍁🍁 Інформаційний пост: 🍁👧👦🇨🇦Документи для в'їзду до Канади для дітей (minors): Які документи, Коли потрібно, Які терміни і вимоги Детальніше в інформаційному пості блогу PRCUAET🍁➡️: www.instagram.com/p/DAEKiz_p6Ev/?igsh=MW16bTI5cTJwaGU5bw== 🍁🍁🍁
-
🍁 🍁🍁 Інформаційний пост: 🍁👧👦🇨🇦Документи для в'їзду до Канади для дітей (minors): Які документи, Коли потрібно, Які терміни і вимоги Детальніше в інформаційному пості блогу PRCUAET🍁➡️: www.instagram.com/p/DAEKiz_p6Ev/?igsh=MW16bTI5cTJwaGU5bw== 🍁🍁🍁
-
На как скоро вам нужно? Есть боты, но если вам нужно в ближайшие пару месяцев то 0 шансов
-
До ворк перміту
-
-
Просять іменувати файли таким чином: Прізвище Ім'я - Назва документа - мова документа (або щось інше, якщо потрібно). Там на порталі десь перед секцією, де ви завантажуєте ваші документи, написано. Не маю доступу зараз, щоб сфотографувати.
-
Питань щодо чого?
-
А оці два роки досвіду треба щоб були на момент подачі чи на момент вибірки? Дякую @OstapBosak
-
А переслідування в Україні було, чи ваша партнерка іноземиця і переслідування було в якійсь іншій країні?
-
Їду у Європу у січні , а закінчується у травні ворк перміт Тому і думаю чи не буде у офіцера питань
-
Новин про продовження програми нема?
-
С удовольствием расскажу. Что вас интересует?
-
Але бажано за 30 днів до закінчення, так мені радив консультант.
-
Дякую
-
Чи apostille Ua висилає поштою переклади, що в них можна замовити?
-
Можна навіть в останній день діючого вп.
12 Jan 2024, 17:45
4 minutes ago