PR CUAET
-
Оля, не дразни Испанией 😂
-
Вы меня об этом спрашиваете или это крик боли в пустоту?😂 Мы с вами в одной лодке, я еще не подалась на пиар, и тоже в раздумьях, по какой программе подаваться. В крайнем случае всегда можно махнуть рукой и свалить в Испанию 😜
-
Не совсем поняла. Если заявка на стади пермит подана для конкретного учебного заведения и она ещё на одобрена, на границе могут выдать стади пермит по этой заявке?
-
Ціна 6 доларів США + 10 грн? www.ukrposhta.ua/ua/news/58151-zavdjaki-spivpraci-mzs-ta-ukrposhti-ukrainci-zmozhut-otrimati-novi-zakordonni-pasporti-u-bud-jakij-chastini-svitu mfa.gov.ua/news/mzs-ta-ukrposhta-uklali-memorandum-vzhe-z-veresnya-ukrayinci-otrimayut-zruchnij-i-shvidkij-servis-dostavki-zakordonnih-pasportiv-za-nizkoyu-cinoyu
-
Добрий ранок А є контакт гарячої лінії? Або звертатися до кризис форми?
-
Обычно через месяц снимают плюс, минус несколько дней.
-
🍁 🍁🍁 Інформаційний пост: 🍁 ✈️ Укрпошта Доставляє Закордонні Паспорти за Кордон: Умови, Вартість, Деталі та Що робити з затримками 🌍🇨🇦 Детальніше в інформаційному пості блогу PRCUAET🍁➡️: www.instagram.com/p/C_yNwRcpIrS/?igsh=MWQ0dnVnNTRub3Yycg== 🍁🍁🍁
-
И какой вариант,менять работу идти на стройку,ждать 10 месяцев и пока время пройдёт они закроют программу для строителей
-
Навіщо тоді ми всі все одно відсилаємо свої WP? Якщо вони все бачуть
-
Вітаю Якщо маю слот на паспорт у консульство Торонто Money order потрібно оплатити до візиту і принести з собою з рештою документів? Чи оплачувати треба після візиту ? Підкажіть будь ласка хто знає
-
Доброго дня! Чи даєте ви тест на визначення рівня мови? Бо я вже в Канаді два роки, а здавала тест ще тоді по приїзду на 5/6, зараз не знаю свій рівень, але мені потрібно здати Celpip на 7 балів мінімум.
-
ірсс мають доступ до нового ВП
-
Вам це дадуть в Консульстві.
-
Так, багато раз. Можу допомогти із цим запитом CRA
-
Але вчора ніхто не писав в чаті, що бачили багато дат..
-
Whatever , може Він і дійсний але людині продовжили строк дозволеного перебування в Канаді і логічно користуватися новим work permit і дати про це знати на роботі та ircc . Тим більше якщо немає вже restrictions. Якщо новий вже почав діяти
-
Під восьму вечора, дат було багато, але толку мало. 22-29 жовтня.
-
В який період часу? Я бачила дві дати…
-
Якщо у Вас перміти та візи дійсні, то проблем не мало б бути. Про допомогу точно не підкажу, наврядчи вони зарахують ці 2 місяці Вам.
-
Багато вчора було дат?
12 Jan 2024, 17:45
Post 259111 of 407939
3 minutes ago