PR CUAET
-
Надсилайте краще на наступний день після рівно 18 місяців. Що таке NOA? Я не додавала жодних фінансових документів. Дохід до Канади писала без підтверджуючих документів. Договір оренди вимагали лише на провінційні виплати. Права там теж можуть бути доказом фактичного місця проживання, але на провінційному рівні. Перміти надавала. Коли будете заповнювати декларацію, там є пояснення, де перераховано всі необхідні документи. Залежно від того, що треба підтвердити, є варіанти можливих документів. Якщо чогось бракуватиме, в кабінет прийде дозапит. Не хвилюйтеся, все працює чітко.
-
Розумна людина шукає реалізації - це Ви з часом зрозумієте ❤️
-
Попередній перміт залишається дійсним до дати його закінчення.
-
Не знаю, чи це обов'язково, але я перекладала і свій паспорт книжечкою, і чоловіка ІД із витягом.
-
Сумарно за 10 років?
-
Якщо закінчиться попередній тоді додасте новий. Або якщо прийде запит до того часу на додаткові документи
-
Там написано що старий ще дійсний. Отримання нового WP не скасовує дію попереднього якщо той ще не закінчився. Це вам будь який консультант скаже
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, в пункті national ID при заявці на ПР потрібно вказати український внутрішній паспорт? Його також перекладати?
-
Хто знає, чи можна зараз отримати воркперміт по приїзду? Вони отримали візи ще в 23 році, але тоді не мали змоги приїхати.
-
У вашому листі до якого числа розгляду заявки вказано ?
-
Добрий ранок! Потрібна порада Ми з сином получили візу і вʼїхали в Канаду до 31 березня і нам дали візітор сину на 3 роки хоч і віза в сина була на 5 місяців .Пройшли медогляд і терміново нам потрібно було виїхати з Канади . До закінчення візи продовжили паспорт і подали на нову візу але відповіді немає ніякої пройшло уже 4,5 місяців . Питання 1)чи відкриють нам візу якщо ми зараз не в Канаді ? 2)якщо так то потрібно буде новий візітор рекорд?
-
Дякую! Якщо в мене переклади від різних перекладачів, потрібно кожне завантажити окремим документом чи обʼєднати в один файл всі свідоцтва?
-
Всіх , та свідоцтво вашого шлюбу
-
Вітаю! Я заповнюю аплікацію на нас з чоловіком, родич моя мама. Скажіть будь ласка,чи потрібні свідоцтва про народження всіх або достатньо тільки мого, як головного апліканта? Дякую за відповідь
-
Друзья кто может помочь по вопросу ограничений, как правильно снять или запросить иной ВП. Почему то жена прилетела в Торонто, она сказала еду к мужу в Виннипег у него пермит на 3 года, ей влепили на 1 год хоть паспорт до марта 2027, в строке Эмплоер - Онтарио только, также 4 ограничения по работе два, а также из которых не надо делать Медицинский экзамен, Одно вообще Покинуть Канаду через год... Куда подаваться чтобы это исправить фиг с ним за деньги, спасибо если кто откликнется.
-
Аплікацію треба створювати ось тут: prson-srpel.apps.cic.gc.ca/en/login Після отримання AOR( Acknowledgment of Receipt your application) можете підвʼязати до GCKey account за допомогою номера який починається з E
-
Конечно надо. Старый не действителен уже
-
А як ви зловили два сорти на дітей? З різних аккаунтів?
-
💯%
-
А ви, часом, не хочете поговорити про *Житьё - бытье* в особистій переписці або гілці - флуд? Бо вас забагато в цій гілці! Дякую за розуміння!
12 Jan 2024, 17:45
Post 259219 of 412098
26 minutes ago