PR CUAET
-
Чому? В вимогах програми вказано, що той, хто спонсор має бути 18+. Про апліканта нічого немає
-
Головним аплікантом може бути тільки 18+
-
По програмі возʼєднання українській
-
Яким чином дитина головний аплікант?
-
А я вже раз 10 питала те саме питання, та й ніхто не відповів 🤗
-
Для статистики : подался на продление WP 30 июня, вчера получил confirmation, что продлили до 12 сентября 2027 года.
-
Дякую за відповіді🙏
-
Невозможно представить свою жизнь без знания английского языка. И его можно изучить самостоятельно. Делюсь с вами ресурсами, которые будут полезны для самостоятельного изучения английского языка. Бесплатные сайты для изучения грамматики: 📌 lnkd.in/g75pjqPq 📌 lnkd.in/gUYiNPYU 📌 lnkd.in/gTBFVgWM 📌 lnkd.in/gDYTcuv2 Очень прикольный ресурс, где вы можете пообщаться с искуственным интеллектом: 📌 lnkd.in/giRekfJW Наиболее распространенные Irregular Verbs: 📌 lnkd.in/guSipZM7 Топ из самых популярных Phrasal Verbs (значительно упрощают жизнь при ведении диалогов): 📌 lnkd.in/g4b-gMYj Для тех, кто часто пишет formal business emails (отличные ресурса с объяснениями правил и шаблонами): 📌 lnkd.in/g5Kzj2ES 📌 lnkd.in/gyVxH5cn Для просмотров фильмов на английском с субтитрами: 📌 http://www.hamatata.com/ 📌 lnkd.in/gEqit-kS 📌 http://new.2sub.tv/ 📌 lnkd.in/gTBFVgWM Тут можно 30 дней бесплатно попользовать книжки: 📌 amzn.to/2DH4arI Для любителей почитать комиксы: 📌 lnkd.in/g729fS6Y Замечательный словарь с толкованием слов на английском, синонимами и даже истории возникновения слова: 📌 lnkd.in/gSCx-_yk Для прокачки Listening skills очень рекомендую слушать радио (помогает даже прослушивание на фоне - научитесь понимать речь и усвоите интонацию и произношение): Для прокачки восприятия американской речи: 📻 National Public Radio Для прокачки восприятия британской речи: 📻 LBC News Также советую поглядывать YouTube блоггеров (носителей языка): Преподаватели, которые в наглядной и яркой форме объяснят грамматику и дают повседневную лексику: 📺 @LearnEnglishwithHarry 📺 @papateachme Девушка web & graphic designer, рассказывате про свою рабочую рутину и много других интересных фишек (отлично подходит для IT сектора): 📺 @charlimarieTV Для тех, кто хочет знать всю про мир компьютеров и их беспощадные новинки: 📺 @PcCentric Если вам интересна наука, то одназначно вам к этой дамочке: 📺 @DrawCuriosity Приложения для общения с носителями языка: 📱 InterPals 📱 HelloTalk 📱 Tandem ✔ Не бойтесь совершать ошибки. Уверен, что даже на русском языке вы совершаете кучу фонетических и речевых ошибок, не говоря уже про грамматические. Но никого это не останавливает говорить и слушать. Пробуйте говорить, чаще пишите на англйиском. Все получится!
-
І чи є хтось хто їхав по продовженому дитячому в Україну, чи були питання, проблеми, бо кажуть що авіалінії деякі можуть відмовити в посадці чи щось таке..
-
не продовжать. навіть якщо буде 2 місяці і 1 день
-
На продовження не раніше ніж за 2 місяця до закінчення. Вас не приймуть
-
Підкажіть будьласочка, на продовження паспорту чи є тут хто пробував не за 2 міс, а трохи більше, за 6-7 міс до закінчення дитячого поїхати податись?
-
Можете не повідомляти про наявність другого паспорта, якщо термін дії того з яким подавались на ПР ще діє і має достатньо часу.
-
Скоріше за все вона буде в кінці цього місяця, бо мені так відповіли в консульстві в Оттаві
-
Нарешті. 🥳 🥳🥳 Дякую, що написали.
-
Я оплатила ДЧЛ і мені консульство написало щоб я відміняла бо паспорт передали пошті яка буде «найближчим часом»
-
В мене теж перший термін був більше як через пів року, але ж сиділа і вишукувала дати раніше… писала листи про термінову зустріч, відмовляли, телефонувала… і отримала свій лист, але вже був не потрібен він, бо поїхала в Європу на відпочинок і зробила ту візу там за два тижні 😏 Під лежачий камінь вода не тече…
-
Вітаю, ми робимо переклади в Україні, пишіть в особисті для прорахунку
-
Ну як вам сказати «ніхто ті півтора роки не чекає…» ми бронювали у березні 2023 на жовтень 2024 от чекаємо ще місяць залишився) і листів про перебронювання раніше на пошту не приходило.
-
Можете подаватися зі старою, якщо їм потрібна буде нова, вони зроблять дозапит.
12 Jan 2024, 17:45
Post 262129 of 400578
4 minutes ago