PR CUAET
-
а то я почав дивитися як свою українську освіту затвердити і бачу що пишуть що тільки підтвердження найвищого рівня треба. Я можу просто показати тільки свої випускні документи з Канадського вуза магістратури? чи втрачу я бали якщо в мене не буде документів затвердження рівня навчання з України?
-
народ, хочу по canadian experience class подаватись, в мене є бакалавр - магістратура в Україні і магістр в Канаді, на що з цих рівнів освіти мені треба здобути оце?
-
Та ні.
-
Вам вже 5 людей написали що ніякого нотаріального завірення не потрібно. Ви наразі розібрались в питанні? Що потрібен переклад, а не завірення?
-
Можливо, але чому я про це подумала?! Треба додати документ який підтверджує статус батьків один із них wp (ось і виникло питання що дитина може бути стільки часу скільки і батьки, а в нас з дитиною одна дата заїзду а отже і одна дата закінчення легального перебування)
-
Треба здавати
-
Привіт. Питання не по темі, але до мешканців BC. У вас можна права укр просто поміняти, чи треба екзамен здавати?
-
Дякую за відповідь
-
на том же основании и vr делайте даже если закончится текущий wp, у вас сохраняется статус на весь срок рассмотрения анкеты. естесно, на ребенка ваш статус не распространяется. у нее свой статус и его надо продлевать
-
На скільки я розумію, то ні, тому що потрібна особиста присутність людини, яка підписує документ.
-
Так на основі update cuaet до 31.03.2024 я і подала на новий wp, але я так розумію хоча б встигла його отримати до закінчення старого
-
Мое понимание, что визитор рекорд и ворк пермит вещи не зависимые друг от друга и при подаче на визитор рекорд создается отдельная аппликация, которую также рассматривают и принимают решение по ней.
-
Чи можна зробити онлайн?
-
Зазвичай таку довідку можна отримати в компанії, де була застрахована Вага машина.
-
это не имеет значение, какой номер паспорта в старом vr. документ, в данном случае vr, выдается конкретному человеку, без разницы, какие у него есть и были паспорта. просто для анкеты нужен действующий паспорт этого человека.
-
на основании старого вп продолжат только до даты вп. visitor record могут продлить на 6 мес без привязки к вашему вп. либо вы можете подать на вп, получить письмо о том, что у вас maintained status еще на 6 мес и использовать это основание для продление детского vr можно продлевать vr на основании cuaet, если вы вьехали до 31.03.2024.
-
Доброго ранку, Наталіє Вам потрібно заповнити форму travel.gc.ca/travelling/children/consent-letter І підписати у нотаріуса Контакти дуже хорошого нотаріуса в Калгарі, звати Адам. Правда, він - поляк, розмовляє англійською Polimark (403) 243-7333 g.co/kgs/57Xypy
-
З метою що на старому візітор рекорд вказаний мій паспорт (тобто на основі чого був виданий перший), але зараз дитина має свій власний паспорт і щоб не було питань ніяких
-
Доброго дня, в Канаді не роблять довіреність, потрібно заповнити форму і підписати в присутності нотаріуса travel.gc.ca/travelling/children/consent-letter
-
Ну це -100. І можуть забанити з Манітобської програми. Але це не федеральний місреп
12 Jan 2024, 17:45
4 minutes ago