PR CUAET
-
Підскажіть будь ласка. Можливо хтось подавався по цій програмі по продовженому закордонному паспорту. Чи присилали АОР? Чи офіцер робив у вас запит на новий паспорт ?
-
Проблем не будет. Год не нужен( если не важны доп баллы) Баллы добавить только стаж,а не номер нока
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка отримали новий ворк перміт на 3 роки (чекали 6 місяців). В які установи та організації його треба пред'явити окрім роботодавця?
-
В Драгмарті дали посилання, туди зайшла й скачала фото. Це фото й завантажила. Воно дійсно там довго не зберігається. А на фізичному, де штамп поставили - то підписала все на штампі
-
Доброго вечора. Підкажіть по такій ситуації, може хто знає. Приїхала в лютому 24 року. WP до 27 року. Але в квітні 24р подала на зняття обмеження. Вчора прийшов лист оплатити 255 cad. А в мене відпала потреба в знятті тих обмежень. Я вже й забула за них🫣. Якщо я не оплачу, що буде? Відмовлять в зняті обмеження, це я розумію. А мій WP залишиться дійсним чи ні? Дзвоню їм, але лінії завжди зайняті.
-
За які документи мова? Якісь дивні вимоги до документів
-
Дякую. Не хочеться стільки часу втрачати… але що поробиш
-
Ми ніч ночували в готелі і добре, що не взяли квитки на один день. Просто фізично б не встигли. Забирали в Едмонтоні.
-
Але майте на увазі, багато негативних відгуків, і можуть бути затримки, тому розраховуйте час!
-
Дякую!
-
flair airlines
-
Добрий вечір! Порадьте будь ласка авіалінії з адекватними цінами , щоб долетіти до Едмонтона.
-
Дякую за відповідь!
-
А довідку про несудимість Ви слали стару, чи обновили?
-
Особливо радує, що ще й підтвердження оплати їм слати треба…🙈🙈🙈
-
Вітаю,у нас теж подача 11 травня,нічого сьогодні не прийшоо(
-
Я думаю буде на наступному тижні
-
Дякую. Буду чекати. Ще ж вихідні попереду.
-
Дякую, зрозуміло. Тобто, «шліть знову все»…🤦♀️
-
В вимогах до цифрового вказано що можно скан фото робити але виходить дуже маленьке і темне .
12 Jan 2024, 17:45
Post 262799 of 391677
less than a minute ago