PR CUAET
-
Доброго дня, питання ЩО ви казали , як просили надіслати паспорт новий поштою з Едмонтону? Я тиждень тому подалась (летіла з Брітанської Колумбії) та мені сказали що без варіантів - тільки особисто забирати у них 😔 Я переспросила 2 рази
-
Мне уже сказали сроки вышли, делайте запрос на повторную отправку
-
Ми подавалися в 5 університетів в Онтаріо на спеціальність комп. науки. Отримали від всіх офер з пропозицією про зарахування. Тоді моя дитина в деякі звонила, в деякі писала листи чи надають вони domestic tuition для українців по CUAET або для тих хто має open work permit. UofT написали, що ні не надають (хоча тут в групі хтось писав, що надають- але реальність інша) і що вони domestic tuition надають лише тим хто має навпаки закритий ворк перміт. І взагалі це є highly competitive спеціальність і це вже нам честь, що нам запропонували офер. Але враховуючи наш високий рейтинг атестату - в нас було 96% вони нам запропонувати domestic tuition по спеціальності Статистика. Звісно ми відмовилися від статистики. McMaster university та UBC відписали, що вони взагалі не надають domestic tuition нікому. А ще два університети написали, що по CUAET не надають, але якщо в нас є відкритий ворк перміт - то ми можемо подавати заявку і вони кожну заявку розглядають case by case. Але в університетах такі правила. Спочатку приймаєте офер від універу, потім сплачуєте депозит і аж потім ви подаєте заявку на domestic tuition. Як оплатите депозит - у вас відкриється доступ до подачі заявки - вже не пригадую чи то вони лінк самі дають чи то десь на сайті - то в них є спеціальна форма. Нам позитивна відповідь прийшла десь за 2 тижні. Наразі вам треба писати або звонити в універи і усно питатися. Бо деякі універи зразу кажуть, що ні. А подача кожної аплікації коштує 120 доларів за один уніаерситет - тому якщо зразу кажуть ні - то дурно викинуті гроші. Але це так складно в Онтаріо. В Британській Колумбіі є достатньо універів і коледжів, які надають ціну як доя місцевих. Багато однокласників моєї дитини туди поїхали вчитися - там і ціна нижча. Ми платимо в Торонто 9,5 тисяч, а в БК -5.5 тисяч ті ж самі комп науки.
-
Дуже дякую 🙏
-
у вас указано any. в remarks нет никаких ограничений для работы у какого-то конкретного работодателя. отметка cuaet нужна для медстраховки. ukraine 2022 это аналог cuaet
-
Доброго дня. Отримала продовжений ворк перміт . Очікувала 7 місяців. Є 2 нюанси: Немає помітки Куает та в Occupation не зазначено що це опен ворк перміт ( в попередньому це було вказано). В кого так само? Та на що це впливає? Буду вдячна за відповіді)
-
Спасибо) Написали как есть - "была поездка, на данный момент уже в Канаде, работаю там же, всё то же. Пожалуйста, пересмотрите решение". Фух, можно выдыхать))
-
Тут можна натиснути у gckey
-
Доброго дня, підкажіть може хтось знає, якщо чоловіку компанія робить робочу візу , чи можно туди вписати дружину з дитиною ?) чи тоді окремо тоді потрібно туристичну робити ?
-
Нет Консультант только звонила пару раз, но сказала ждать. На сайте портале не было информации о карте, фотография висела в статусе review.
-
Не отправляли новый запрос?
-
Так
-
Підкажіть будь ласка, як є кабінет вже для ворк перміту, то я можу просто додати? Типа аплікації family (other relatives)? Дякую
-
поздравляю! требования ждать вп в канаде нет. в вашем случае это ваще на голову не натянешь, когда короткая командировка. что именно вы писали в пересмотре? что на момент подача был в канаде? или что поездка была краткосрочной?
-
Так
-
Безоплатно, якщо ви отримали куает 4 лютого 2024 і пізніше. Іншим всім - платно
-
Доброго часу, громада! Подовження WP платно чи ні? Мені система видає у фіналі " безкоштовно". А читаю, що 255 доларів. Так як?
-
Update истории об отказе в новом work permit. В мае был отказ. В июле написали в кризисную форму, объяснили ситуацию и попросили пересмотреть дело. 9.09 кабинет ожил, подтвердили биометрию снова и новый final decision - одобрили новый пермит на 3 года, с той же даты в мае, когда был отказ.
-
А скільки часу це займає? Маю на увазі, сама переоцінка від моменту запиту до отримання результату. Дякую
-
багато апдейтів в п.13-го. перед вихідними офіс вирішив трохи попрацювати. молодці
12 Jan 2024, 17:45
Post 263030 of 400593
4 minutes ago