PR CUAET
-
Безкоштовний Вебінар! Як отримати PR у Канаді легко? Дізнайтесь 14 вересня! Ви - українці у Канаді і прагнете отримати PR? Долучайтесь до прямого ефіру в суботу, 14 вересня, 12:00 по часу Торонто та дізнайтеся: ✅Актуальну ситуацію з отриманням PR у 2024 році. ✅Яких помилок варто уникати при подачі на PR? ✅Як зекономити кошти та час в процесі імміграції? ✅Про важливі етапи та програми імміграції. Напишіть "хочу на вебінар" та свій email нам у телеграм-бот t.me/Somira_bot і ви отримаєте посилання на прямий ефір. Увага! Напишіть ваше питання нам в телеграм і фахівець дасть відповідь саме на нього! Отримайте експертні поради, для вашої успішної імміграції. *Кількість місць обмежена #Somira #вебінарPR
-
Another one bites the dust...! Banned Julia. Reason: Покупка/продаж Шанхаєм НЕ місце в цій групі.
-
Julia [1543802602] заблоковано. Причина: Покупка/продаж Шанхаєм НЕ місце в цій групі.
-
@OstapBosak підкажіть будь ласка, Noc 22310 - Electrical and electronics engineering technologists and technicians не потрібна сертифікація для подачі по AOS?
-
У мене так само. Елиджибл був 19.06, медицину зарахували на наступний день. А потім десь через тиждень або два стало, як у Вас і досі так.
-
Це не так. Пролазять всі підряд) але як писав вище, хоче податися - подайтесь, але готуйте план В і С
-
Дякую
-
Дякую вам велике 🌹🌹🌹все відправила
-
Вам треба дзвонити в CRA, пройти верифікацію і заявити ім про виізд з Канади. Або, закрити банк рахунок і тоді виплати не будуть надходити і податкова припинить
-
Так от власне я хочу повідомити зараз щоб виплати припинили щоб потім я їх не повертала
-
Можливо змінили. І це добре)
-
Бачу дякую
-
Там вказано
-
Скільки часу зайняло виготовлення нового паспорта з моменту подачі заявки на нього? Підкажіть будь ласка
-
Я думаю DHL)
-
t.me/prcuaet/19036/303884
-
Хто знає про слати в Оттаві, коли їх ловити?
-
Так
-
Слоти в Едмонтоні мають бути наступного вівторка, правильно?
-
Може хтось оновлював данні в резерві в останні дні? Не можу це зробити, пише що у них технічна помилка, вже декілька днів. Що робити, підкажіть будь ласка 🙏
12 Jan 2024, 17:45
Post 263563 of 391680
4 minutes ago