PR CUAET
-
Розповідати дуже і дуже довго 😊 Ось тут є корисні посилання, почніть з них: t.me/prcuaet/2427/210818 Також почитайте закріплені повідомлення, зайдіть у гілку Вебінари і послухайте адвокатів. Будуть питання - питайте 🌷
-
Угу
-
и финансы?
-
Перепроверьте может спас, у меня на 9:20 и перенесли на 14:20
-
Ну я їм Всі додаткові доки через web form дослав вже давно. То думаю що в них вже і так все є .
-
Здравствуйте я по поводу гуманитарной программы кто может рассказать по подробней как и что спасибо большое
-
Якшо у вас є якісь заощадження то можна сробити стейтмент з рахунку, це буде +до вашого кейсу....
-
напишите им и спросите, где запрос. а то потом они посчитают, что вы им ничего не предоставили по запросу
-
Хабарі? 🤔🫠
-
У них така система, вона розподіляє справи до офіцерів по всій країні, це унеможливлює прискіпливе ставлення або хабарі за вирішення питання. І це дуже круто!
-
Щиро дякую за відповідь
-
А якщо є слот, але з британської Колумбії. Прийматимуть? Я писав раніше на імейл, відповіли що так. Чи з новим консулом щось міняється? Де можна почитати? Дякую
-
Ukrainian Family Reunification
-
Update‼️ ( мої батьки) 17.11.2023 Application submitted 29.01.2024 AOR та просьба оплатити Bio 12.06.2024 Biometric Letter 14.06.2024 Bio completed Сьогодні: 12.09.2024 Eligibility letter (MJ30274 HM-Toronto) 🥳
-
Ну подача была у консульстві Оттави, у переліку немає. Я тому і питаю.
-
Дякую Вам щиро. Зроблено.
-
В заявці маєте на увазі? Ні , все прикріпили
-
Може забули прикріпити пдф? 😐
-
Я думаю, що якщо зробити акцент на тому, що вивчаєте мову, щоб краще інтегруватися в канадське суспільство, буде добре. Їм таке зазвичай подобається.
-
Доброго дня! Паспорт чекаємо вже 4 місяці і 4 дні. Торонто .Статус"виготовлений але не доставлений до дип установи". Чекати далі , звертатися в консульство? Вдячна за поради.
12 Jan 2024, 17:45
2 minutes ago