PR CUAET
-
🍁 🍁🍁 Інформаційний пост: 🍁📨Letter of Explanation (LoE) — інструмент для вирішення помилок в імміграційній аплікації. Уникаємо misrepresentation. Що це, Коли & Як надавати, Поради & Структура написання, Приклад кліше Детальніше в інформаційному пості блогу PRCUAET🍁➡️: www.instagram.com/p/C_0knHwJfXP/?igsh=Y2hycGJmeTVwejUw 🍁🍁🍁
-
🍁 🍁🍁 Інформаційний пост: 🍁📨Letter of Explanation (LoE) — інструмент для вирішення помилок в імміграційній аплікації. Уникаємо misrepresentation. Що це, Коли & Як надавати, Поради & Структура написання, Приклад кліше Детальніше в інформаційному пості блогу PRCUAET🍁➡️: www.instagram.com/p/C_0knHwJfXP/?igsh=Y2hycGJmeTVwejUw 🍁🍁🍁
-
Обовʼязково треба мати обовʼязки для визначення НОК, і враховуючи що немає референс - треьа пейстаби/ виписки/податки.
-
Офіційно Едмонтон не обслуговує Манітобу. Тому це рулетка, приймуть вас чи ні. Були випадки коли відмовляли.
-
Дякую! Бо трохи хвилювалась, ((чи не бот?
-
Вы правы. Сама всегда все это говорю другим. Но информации по моему вопросу на сайте консульства не нашла. При этом где-то на официальной странице консульства в соц сетях я видела список обслуживаемых провинций, в который Манитоба не входит.
-
-
Я перенесла Вас у відповідну гілку t.me/prcuaet/484
-
В мене проблеми з подовженням термінів Закордонног паспорту, або людей хто вже мав такі труднощі всі військові документи є комісованиї офіційно але вбазах Резерв інфа не оновлюється а докі закінчуються да два місяці а консул не продліває паспорт хоча я давав навіть запити в Мін оборони і Мін Юст
-
Порадьте гарного еміграційного адвоката Монреаль для подачі на гуманітарну програму. Або консультацію дякую
-
Так, перенесли з ранку на після обіду.
-
Це минулорічні
-
В мене проблеми з подовженням термінів Закордонног паспорту, або людей хто вже мав такі труднощі всі військові документи є комісованиї офіційно але вбазах Резерв інфа не оновлюється а докі закінчуються да два місяці а консул не продліває паспорт хоча я давав навіть запити в Мін оборони і Мін Юст
-
Порадьте гарного еміграційного адвоката Монреаль для подачі на гуманітарну програму. Або консультацію дякую
-
Доброго ранку, підкажіть будь ласка, скільки в середньому чекати на візу і ворк перміт після подачі?
-
Порадьте гарного імміграційного адвоката
-
А що це за вебінари? Хто їх проводив!
-
Добрий день ,я проживаю в квебеку,хто знає чи є якісь курси для вчителів
-
На тій серії вебінарів, де був ubc, представники інших закладів, які були, усі казали, що на той момент надають українцям по куает domestic tuition. На сайтах цього не було, на сайтах лише загальна інформація
-
а зачем? это не нужно
12 Jan 2024, 17:45
Post 264129 of 387317
about a minute ago