PR CUAET
-
Дякую. Проблема в тому, що свідоцтва немає взагалі. І неможливо відновити. Шукаю відповідь, як це вірно оформити. Аплікацію повернули теж.
-
Добрий вечір, Підкажіть будь ласка чи ще в когось було таке при надсиланні емейлу на Vancouver... про зміни в аплікації, автоматично приходить відповідь про зміну електронної адреси офісу. Буду вдячна за відповідь
-
Можна, але в загальному скажуть, чекайте.. в мене так було.( теж отримав на днів 10 пізніше ніж по списку)
-
Дуже дякую🙏
-
Підкажіть будь-ласка job offer це LMIA? Бо я щось заплуталась
-
У мене знакомой подався на номінацію і збув приєднати свідоцтво про народження дружини, йому повернули заяву.
-
You need to be an admin to do this.
-
/mute
-
На следующую неделю 3 дня по три слота. У меня может не получится приехать в среду. Можно передать вам слот если нужно? Так делается?
-
Доброго дня, сьогодні була в Едмонтоні, фото
-
Наскільки актуальна інформація по цьому номеру телефону дається?
-
Це я вираховую коли мій прийде, знайшла що зараз у вересні в Отаву прийшли, наступна пошта через 3 місяці мабуть буде
-
Вам в консульський відділ
-
Чи можете підказати, чи можна виїжджати за межі Канади після подачі заявки головному апліканту?
-
Потім в один пдф скомбінувати? Тю, сама щось не подумала про це. Дякую!
-
делаете такую же таблицу в ворде, называете сверху так же и заполняете дальше свои 15 линий
-
t.me/prcuaet/1783/242655
-
Доброго дня, дуже прошу підкажіть як бути. Мені тут потрібно 15 ліній, а є тільки 5 😭
-
Всем привет! Может кто сталкивался. Сегодня прислали запрос на оплату биометрии по этой программе восстановления семьи. Забыл изначально оплатить. Загрузить квитанцию нужно через Ircc secure account. Но там только аппликация на ворк пермит. Подавались на пр по этой программе через совсем другой аккаунт. Как же подтянуть эту аппликацию в IRcc аккаунт или отправить им квитанцию?
-
Дякую
12 Jan 2024, 17:45
Post 264431 of 403736
3 minutes ago