PR CUAET
-
У нас була співбесіда 26 серпня. Позавчора вранці прийшов лист, що віза вклеєна і вони віддають на доставку. Ввечері позавчора з Канадапост прийшов лист, що вони отримали і можна забрати на наступний день. Вчора я забрала. Вийшло 15 днів. Це в Торонто.
-
підкажіть по ubc хтось вступив цього року університеті з domestic fee?
-
Так, краще нехай всі оригінали будуть у вас. Хто зна коли і що може вамзнадобитися
-
Можно сейчас онлайн Были доступны даты на конец 2025 года
-
Доброго дня, сьогодні дістала з UBC Thank you for reaching out! CUAET students pay international tuition.
-
кому-то удалось дозвониться на этой неделе, чтобы поменять дату аппоинтмента на пораньше?
-
Ви можете відкрити самі онлайн на сайті але краще подзвонити, бо там є купа-купезна питань які краще вирішити з професіоналом. Навіть те, чи платник ви податку 5% чи ні. Це залежить від виду вашої діяльності.
-
Я поважаю ... використання того що можна заблокувати ,а не пояснити причини попередження - це ок ?? Я питаю де там дискримінація ..і все ..
-
Самое дальнее число , которое может поставить 2030г
-
Підкажіть будь ласка, заповнюю сама аплікацію і заступорилась на першому розділі. Там, де подаються дані українського паспорту, запиту термін дії, в мене старий паспорт, який не має терміну, що я маю вказати?
-
Мне бы хотелось в этом чате читать относительно ГУМАНИТАРНОЙ ПРОГРАММЫ‼️‼️какие запросы , сроки и тд. А тут одни предположения. Каждый раз мысли одного человека перебираем.Ничего не можно найти относительно гуманитарки 🙈
-
Не памʼятаю моменту, коли ми перейшли на «ти», Юрій. Для флуду є окрема гілка, та поважайте адміністраторів, це було останнє попередження.
-
Підкажіть будь ласка довідка нового зразку підходить?
-
Бомж ??? Це безхатько ,де тут дискримінації??? Факт . Які рахування грошей .. Тобі завжди не подобається мій тон спілкування , тому вирішив написати??
-
Аналогічна ситуація
-
Ця гілка не про рахування чужих грошей, та хто, і як виїхав до Канади
-
Який ?
-
Юрій, ще один дискримінаційний вираз - warn.
-
Якщо Резерв+ пише, що на обліку не стою, що робити? Як подати дані?
-
Чи можна зараз стати на військовий облік через консульство в Едмонтоні, надіславши їм документи поштою?
12 Jan 2024, 17:45
Post 264520 of 402609
3 minutes ago