PR CUAET
-
Онлайн 100% можна робити? Чи краще сходить до нотаріуса?
-
Ванкувер
-
І ми знову повернулися до вихідної точки 🤷♀️
-
www.pravolaw.ca/
-
Дорого дня. Хто знає куди написати якщо прийшов новий WP з помилкою, рік народження неправильний. Може хто стикався з таким?
-
У меня есть слот на детский паспорт в Торонто на 25 сентября. Я буду его отменять. Может у вас получится его словить. Я просто не знаю, как эта система работает. Но попробовать стоит)
-
Підкажіть будь ласка, чи приходе сповіщення, що можна забрати паспорт, чи треба постійно тільки моніторити?
-
А в якому ви місті?
-
Можна онлайн у нотаріуса підписати форма 0191? Якщо так порадьте у кого робили в Канаді?
-
Канадці також не всі. В нас в шопі є люди яким вже по 70 і вони досі працюють. Не від хорошого життя. Така пенсія що Канаді б задуматись
-
Підкажіть будь ласка як подати на переоцінку(re-evaluation)?щось не можу розібратися
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка де можна пройти курси Hospitality, щоб отримати сертифікат проживаємо в Онтаріо, Oakville?
-
Якщо вихідні оплачувані, вони мали б враховуватися. Так само як і відпустка.
-
А когда вы ворк пермит получали? Чтобы он был до 2028г. его нужно получить в 2025г., так как более чем на три года он не выдаётся.
-
У вас есть дети?
-
Когда ты иммигрант в первом поколении, то те кому за 50 работают до смерти как и те комы меньше…. Ибо нет пенсионных накоплений, и есть дети которых надо поднять…. Это канадцы имеют накопления и выплаченные дома, а нам пахать и пахать….
-
Так індуси не тікали ,а сиділи дома на чистому пляжі і планували свою еміграцію ...чи важко додуматися ..
-
12 февраля подался, номер присвоили 19 марта
-
Пособие + социальное жилье + benefits
-
Ваш медогляд дійсний ще
12 Jan 2024, 17:45
4 minutes ago