PR CUAET
-
Дякую
-
Подача повинна бути до 21,99 Якщо вже 22 то повинні бути докази його утримання тобто якщо це надзвичайна категорія дітей. Все розписано на сайті. Якщо дитина звичайна то вона не проходить
-
Так, за їх дітей переплутала з трохи іншим.
-
Так. Люди писали саме за Оттаву
-
це Р2, там є лінк в імейлі по якому пройти, це піар портал куди ви подавали заявку. фото повинні бути не старіші ніж 12 місяців. там все детально розписано
-
А якщо 22 вже є, але живе ще з нами? Нема ні жінки ні дівчини
-
Це воно?
-
Про те що якщо є чоловік це так не підходить написано в умовах. Але на рахунок дітей це все не так
-
Подивіться в Активних записах. Тут писали, що лист не прийшов, але запис був.
-
подскажите как словили когда? я так понял их в определенный день и время выкидывают?
-
Перевірте у «Активні записи», можливо слот і не підтверджений
-
діти завжди до 21 року. тільки якщо у них є свої діти та/або партнер, то вже не підходять
-
1 да 2 может, если 21 и не имеет супруги
-
Якщо в вас Пр по цій програмі то ви не можете подати своїх родичів на Пр! Точно не впевнена але мені здається що діти лише до 18 років або до 21 якщо вчаться
-
Коли Ви зловили слот,то підтвердження автоматично приходить на електронну пошту. У мене так було )
-
Якщо я маю слот , чи повинна я чекати ще емейл з підтвердженням? Мій слот через два тижня, а емейла ще немає… може хтось знає відповідь?
-
Доброго всім дня. Підкажіть, будь ласка: 1) подавати родичів можна одразу як отримала eCoPR? 2) якщо подається мати, то чи може вона включити в свою заявку дитину віком 21 рік (22 виповниться в 2025 році)?
-
Питайте саме в коледжі, куди збираєтесь вступати. Наразі, таких програм немає, де дозволяють вчитись за канадськими цінами - ви міжнародний студент й ціна відповідно. Але кожний коледж може мати свої нерозголошені деталі для різних вступників. Пишіть напряму в коледж.
-
Дякую
-
Доброго вечора шановна спільнота. Цікавить наступне питання. Провінція Квебек!!! Яка ситуація по данній програмі. Багато хто пише, що AOP і біометрія приходить людям, що подавалися 23-27 грудня. У нас подача на початку грудня і повна тиша( біометрія проплачена)
12 Jan 2024, 17:45
Post 265333 of 401484
10 minutes ago