PR CUAET
-
Мабуть не той вівторок,бо шось я нічого не побачила
-
уже всё, заявка отправлена🙃 я написала N/A
-
Так. Якщо паспорт дозволяє ще на 3 роки. Якщо паспорт коротший терміном, то меньше буде відповідно
-
Здравствуйте, крутой канал, куча инфы, но не могу ницти что-то относителлно своей ситуации: я к сожалению заканчивала российский вуз, может тут есть кто-нибудь, кто подтверждал диплом из России?
-
Спасибо! То есть дедлайн до 31 Марта , 2025 Обычно продляют пермит на три года, правильно?
-
Та власне тут писали
-
#запитання Особливості отримання у Квебеці. В якому порядку розглядається справа. Якщо федерали дадуть першій апрув, а Квебек відмовить то треба переїхати, а федерали і далі будуть розглядати справу і чи можуть вони відмовити на 2 му етапі?
-
Я не порівнюю з Україною. Я хочу уникнути дозапитів
-
Підкажіть, де Ви читаєте чужі кейси? Бо мені важко зорієнтуватись де слабкий кейс, де сильний
-
Сорі, там до 2024 року. Ті хто приїхали до 31 березня 2024, можуть податись до 31 березня 2025.
-
Нам нічого не прийшло , я 12 серпня відправила
-
А непонятно какой дедлайн программы для тех, кто приехал до 31 Марта, 2025? Или дедлайн и есть 31 марта?🥹 Простите, я немного запуталась
-
Ті, які отримали після 4 лютого, трохи інша полісі діє. Вони можуть безкоштовно податись на ВП до 31 грудня, незважаючи на дату приїзду.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures.html
-
То есть у них вопросов по мужчине не было? Или он стоит на воинском учете? Если так действительно работает, то хорошая идея👍
-
А где можно найти ссылку на это? Я пытаюсь найти, но мне выдает только ту программу для продления пермита которая уже закрылась…
-
В залежності від провінції можуть бути виплати для тих, у кого низький дохід. У БК це називається income assistance ч люди по куает можуть подаватися. У інших провінціях дізнавайтеся
-
Всі, хто приїхав до 31 березня 2024 року.
-
Подскажите, а податься на продление ворк пермита ( как я поняла сейчас для украинцев продлили возможность податься на продление) могут те кто получит CUAET после 4 Февраля, 2024 или кто угодно?
-
Там наприклад є критерії еліждибиті. Ви можете подати на цю програму тільки якщо є родич з пр. Там прямо написано before you start application. Також в декільках містах before you apply check criteria. Якщо ви вважаєте що ці критерії працюють тільки під час розгляду апплікації. То тоді це означає що будь який імігрант може сабмітити аплікацю на пр, а потім упродовж року знайти родича з пр чи сдати англійську або навіть здобути стаж роботи який потребує та чи інша програма
12 Jan 2024, 17:45
Post 265357 of 391674
4 minutes ago