PR CUAET
-
Сказать только номер UCI?
-
Я в шоці😂
-
Цирк та й годі
-
Ну тоді давайте всі напишемо Loe і не маючи пр подамо всіх своїх решта родичів🤦🏻♀️🆘
-
Це ж елементарно і прописано
-
Так на момент подачі заявка родич має бути з піар А не на момент коли офіцер давати буде аор
-
Доброго вечора. Чи будуть сьогодні слоти в Торонто чи Оттаві ?
-
Так я ж кажу зробити декларацію коли отримаєш ПР і дослати... І ніхто не збирається ще так робити, господи... Люди питають, радяться
-
Кабмін визначив порядок отримання паспортів за кордоном чоловіками, стосовно яких відсутні дані в Реєстрі «Оберіг» / Публікації / Судово-юридична газета sud.ua/uk/news/publication/308569-kabmin-opredelil-poryadok-polucheniya-pasportov-za-rubezhom-muzhchinami-po-kotorym-otsutstvuyut-dannye-v-reestre-obereg
-
Ось тут таке незвичайне запитання
-
@OstapBosak
-
Приєднайся, якщо ти в Торонто твоя присутність важлива Зупинимо пропаганду боліт разом💪🏼🇺🇦
-
Запитайте в Остапа . Думаю він під скаже краще
-
В тому що на момент подачі людина через яку подаються має бути з піар або громадянством Це чітке правило програми Не треба додумувати пункти 😅
-
Приєднайся, якщо ти в Торонто твоя присутність важлива Зупинимо пропаганду боліт разом💪🏼🇺🇦
-
В чому обман, якщо писати ЛоЕ?
-
Яка різниця Людина подається через родича з піар Там ж ще є інфа про цього родича в графі родич з permanent residency or citizenship І його uci number
-
Я знову задзвонила в ІRCC i мені сказали файли не відкривається твоя програма що ми бачимо TR/PR , а я сабмітила нашу укр. І він каже це могла бути не твоя помилка а технічні 🤯, а що мені з цим робити ? Він сказав чекати 😢, бо вчорашній агент подав твій кейс в вищий департмент….перевіряйте свої аплікації, це може статись з ким завгодно😢
-
Вибір за вами. Але краще залиште українську натуру в Україні.Не старайтеся когось обманути якщо не хочете самі себе покарати
-
Немає слів якщо чесно що таке ще і імміграційні адвокати рекомендують Біжіть від такого Він вам наробить справ
12 Jan 2024, 17:45
9 minutes ago