PR CUAET
-
@OstapBosak
-
Приєднайся, якщо ти в Торонто твоя присутність важлива Зупинимо пропаганду боліт разом💪🏼🇺🇦
-
Запитайте в Остапа . Думаю він під скаже краще
-
В тому що на момент подачі людина через яку подаються має бути з піар або громадянством Це чітке правило програми Не треба додумувати пункти 😅
-
Приєднайся, якщо ти в Торонто твоя присутність важлива Зупинимо пропаганду боліт разом💪🏼🇺🇦
-
В чому обман, якщо писати ЛоЕ?
-
Яка різниця Людина подається через родича з піар Там ж ще є інфа про цього родича в графі родич з permanent residency or citizenship І його uci number
-
Я знову задзвонила в ІRCC i мені сказали файли не відкривається твоя програма що ми бачимо TR/PR , а я сабмітила нашу укр. І він каже це могла бути не твоя помилка а технічні 🤯, а що мені з цим робити ? Він сказав чекати 😢, бо вчорашній агент подав твій кейс в вищий департмент….перевіряйте свої аплікації, це може статись з ким завгодно😢
-
Вибір за вами. Але краще залиште українську натуру в Україні.Не старайтеся когось обманути якщо не хочете самі себе покарати
-
Немає слів якщо чесно що таке ще і імміграційні адвокати рекомендують Біжіть від такого Він вам наробить справ
-
Скажіть чи можно взяти всі обстеження що робили на “Aux urgences»?
-
Боже невже?!😱
-
Є нова постанова, шукайте в інтернеті, про це писали і тут, що в ДП Документ будуть оформлювати паспорти чоловікам до 25 років без резерв +, їх будуть ставити на військовий облік без ВЛК. Але я не зрозуміла, чи це вже працює? Це в Європі, напевно, треба туди їхати
-
Погана ідея Не робіть так Бо і вам потім може обернутися погано
-
А заявка отримана буде раніше
-
Вони ж побачать якою датою ваш пр буде
-
Варіант дуже поганий Це виглядає як обман
-
А якщо декларацію не додавати? А потім дослати?
-
Дякую за відповідь!
-
Те саме но факту
12 Jan 2024, 17:45
Post 265480 of 398598
3 minutes ago