PR CUAET
-
Якого числа ви подавались?
-
доброго дня, підкажіть хто заповнював заявку на воззєднання сімї на одного апліканта (лиш я). скільки приблизно годин саме заповнення зайняло у вас, без збору довідок. Дякую заздалегідью я щойно почала заповнювати і досвід інших мене підбадьорить
-
Доброго дня Отримав аор та Біл на імейл На сайті все ще сабмітет Добавив номер заявки в гскей, також там нічого, пише що є моя біометрія яку здавав ще перед прильотом в Канаду Це нормально? Чи це все оновлюється довго
-
Щиро дякую за відповідь
-
Ну вот Максим выше пишет, что узнал у знакомого, который работает в Водафоне и тот сказал, что изменений не было. Возможно нужно обратиться в службу поддержки и уточнить.
-
Дякую, що підказали щодо номеру.
-
телефон має співпадати з тим, що є у нього в БанкID. Йому треба щоб Резерв або Дія видала йому Витяг з кодом і що він на обліку.
-
Коли реєструється, то видає або технічну проблему або що смс відправлено, але воно йому не приходить. Якщо він не стояв на обліку взагалі , то якщо я правильно розумію, інформації в Оберіг не буде?
-
Тон питання чи чоловікам видають паспорти
-
Вони написали про якесь нове законодавство. Я також вже 2 роки за межами і тримала номер, поповняючи по пару грн. Шось, мабуть, змінилось. До речі, я не одна, хто отримав таке повідомлення.
-
І підскажіть будь ласка. Як краще завести і на які рахунки готівку привезену з України наприклад?
-
Паспорт готовий , в Україні, але його не отримав , чекаю вже 2 місяць , писав в посольство в Оттаві і едионтоні коли його пришлють і чи можна оформити експрес доставку , в Оттаві відповіли що так , але потрібно щоб посол в елмонтоні підтвердив , але вони не відповідають ні на дзвінк ні на мейл
-
Я подався на паспорт
-
Ні, треба чекати у черзі. Зараз починають розглядати ще грудневих.
-
Тобто якщо я вже сабмітнула аплікацію, це не означає що її взяли до розгляду?)
-
Зрозуміло. Дякую.
-
Підкажіть будь ласка 🙏 Як можна самим подать на PR ,і як визначити скільки у тебе балів ,щоб зрозуміти на яку програму потрібно подавати документи.
-
а можна якось чіткіше і конкретніше пояснити ситуацію? Бо реєстрація в Резерві це лише засіб, один з документів (витяг з реєстру з qr-кодом), який дає можливість отримати паспорт.
-
Коли беруть аплікацію у розгляд.
-
Немає зразків. Стандартно: хто вони, звідки знають, як довго ходить, як характеризується, в чому його особливості тощо.
12 Jan 2024, 17:45
Post 265574 of 399191
about a minute ago