PR CUAET
-
хіба вони мають право конфіскувати гроші?
-
А можливо ви якось підозріло відповіли на одне з питань, один з тригерів їх зачепили. Наприклад я в Іспанію в шляпі літала декілтка разів і кожен раз через ту шляпу мене на наркотики перевіряли 😃 ще довге плотне розпущене волосся часто перевіряють окремо. І тд.
-
Доброго дня,підкажить будь ласка данні адвоката яких займається гуманітарними програмами або гарного еміграційного адвоката, бажаного в Монреалі
-
Дякую) Щодо факсу, тільки що спробувала, воно не дає написати, там тільки цифри можна, тож стає простіше 😄
-
Доброго дня , підкажіть будь ласка можливо хтось знає , якщо їхати в США на машині з канадськими номерами . Як довго можна користуватися чим автомобілем, чи потрібно відразу скоріше розмитнити?
-
в мене теж перевірили все, крім грошей))
-
А могли б конфіскувати) тож повідомляти треба обов’язково, вам напевно не пощастило з рендом чеком який був більш детальний ніж зазвичай
-
Знайома приїжджала з більше 10к і тільки питання задали звідки, не перераховували навіть
-
ні, не перший, самостійно повідомила, могла не повідомляти, судячи з усього, і ніхто б не перевірив)
-
Ого. А ви самостійно повідомили про гроші і суму? І це не перший ваш вʼїзд в країну був?
-
Але хоча б у самому першому поставити треба N/A., щоб офіцер розумів, що у Вас немає дітей
-
Я точно не пам'ятаю чи прям в усіх полях я ставила, але краще поставити ніж ні.
-
Мне тоже ничего месяц не приходило. Вы же отправили документы ответом на их е мейл? Если да, то снова продолжением вдогонку отправьте ещё е мейл с письмом, получили ли они ваши документы. Напишите число отправки своё UCI. Мне ответили через 2 дня
-
Вони перерили всю валізу, передивились кожну косметичку, задали мільйон питань навіщо мені кеш, звідки він, що я збираюсь з ним робити, чому не ввожу їх на карті, які в мене є карти, де працюю, чи можу підтвердити звідки кошти і тд) це тривало десь годину , я вже всіх питань і не перечислю
-
навіть там де питають про факс до телефону?
-
Доброго дня! Може у когось схожа ситуація. У сина у лютому закінчується стаді перміт, а у грудні виповнюється 14 років, коли вже можна отримати ворк перміт. Чи очікувати 14 річчя чи подаватись зараз на стаді перміт?
-
В усіх пустих полях, які Ви не заповнєте, обовязково ставте N/A
-
Вітаю! Є питання, якщо дітей немає, то просто пропускати цю вкладку чи ставити всюди Not applicable?
-
А які саме виникли труднощі? Крім заповнення декларації і фізичної демонстрації грошей?
-
Портал 1
12 Jan 2024, 17:45
Post 265686 of 401503
4 minutes ago