PR CUAET
-
Тобто 10 тисяч американських доларiв спокiйно можна привезти в европу? Не вiдберуть?
-
Вчора було за 27.12
-
Дякую 🙏
-
Parents, grandparents…
-
FHSA, RRSP Но вы с них и деньги снять можете только под определенные нужды. А если снимете например с FHSA не для покупки дома - то будете снова с них налог платить
-
Добрий ранок. Підкажіть будь ласочка, яку програму обрати в випадаючому списку (я додаю оновлені документи до моєї аплікації )?
-
Нет
-
Хтось по in demand отримав запрошення? Скільки балів у вас?
-
Добрий день. Плануємо зі сім’єю відпустку на Кубі. Хотіла б запитати можливо, хтось знає тур агенство та може порекомендувати?
-
Так, можна. Вам потрібно створити нову форму 0008 і відправити через веб форму. Також прикріпити документи на депендента і оплату. В мене така ж ситуація
-
Треба дивитись умови програми і які організації вони приймають.
-
Яка різниця між WES i ICAS? Можна евалювати дипломи і там і там? На PR це не впливає? Напишіть будь-ласка відповідь, хто знає.... Дякую
-
Так, так і рекомендується робити, щоб не затягувати процес ще більше
-
А можно оплатить биометрию одновременно с оплатой заявки на PR? И тогда просто придет запрос на биометрию вместе с АОР?
-
Мені через день написала жива людина, що отримали листа, але сумарно всі додатки перевищують 5МВ, тож треба переслати ще раз. Після того як переслала поки тиша вже більше тижня.
-
Середина березня, чекаємо
-
Вроде нет, я подала 4 января, пока тишина
-
Дякую за відповідь, буду чекати тоді
-
Ну хлопцям з 18 років треба показувати війсково-облікові документи...
-
Він сам подасться але чи це можливо йому у 20 років. Мене це просто цікавить.
12 Jan 2024, 17:45
Post 265752 of 397260
about a minute ago