PR CUAET
-
Всім привіт. Хто вже зробив порівняння дипломів. Напишіть в особисті покроково. Та є декілька питань. Дякую.
-
Всім привіт. Хто вже зробив порівняння дипломів. Напишіть в особисті покроково. Та є декілька питань. Дякую.
-
Молодший спеціаліст - можна написати college diploma або associate's degree. З приводу двох пунктів не знаю
-
теж цікавить.
-
дякую велике
-
Я маю з коледжу Атестат про повну загальну середн освіту і диплом молодшого спеціаліста , мені писати це як два різних пункта?
-
Якщо це обов'язкове поле для школи, то так. І не "сертифікат", а high school diploma називають документ про середню освіту
-
Field of study писати high school?
-
Так. Я би писала vocational high school або technical high school
-
профільна середня освіта?
-
Дякую за відповідь! Вся сім‘я зараз ще в Україні. Наразі не можуть поки виїхати через все ще оформлення документів на немовля. Перепрошую, а що таке віза TRV?
-
Коли я завантажив свої документи з пенсійного фонду (OK-5 і OK-7), виявилося, що мій офіційний стаж роботи більший за те, що я вказав в анкеті на візу. У довідці OK-5 йдеться про два роки досвіду роботи, а в анкеті на візу я вказав тільки один рік. Це сталося тому, що я думав, що мене офіційно прийняли на роботу тільки на другий рік. Тепер, коли я хочу подати заявку на Постійне Резидентство (PR), я хочу вказати тільки один рік роботи, щоб не мати розбіжностей з інформацією в моїй візовій анкеті. Але під час розгляду моїх документів вони побачать, що в довідці OK-5 вказано дворічний офіційний стаж роботи, а я кажу про роботу всього один рік. Чи можуть через це виникнути якісь проблеми? І чи нормально так чинити?
-
От 1 месяца до неизвестно
-
Привіт, підкажіть, будь-ласка, після здачі біометрії скільки чекати ПР? Хоч приблизно?
-
А якщо В Україні Технікум раніше був?
-
Можете 1-9 вписувати в elementary, коледж - в high school. Канадський коледж - це не те, що в Україні, тут коледж - це не середня, а вища освіта
-
Таня (0) збільшив репутацію D.s. (1)
-
Спасибо
-
По первому пункту я бы на писал high school По второму перевел бы вашу специальность на английский.
-
Це ось тут
12 Jan 2024, 17:45
Post 26606 of 387317
4 minutes ago