PR CUAET
-
нижче
-
69 Human Capital Points + 31 Economic Factors. Где найти эти 31 Economic Factors? Как их подсчитать?
-
Давайте поки на розсіїювати паніку. Вони поки ще навіть заявки не почали приймати, і який буде прохідний бал теж невідомо
-
Так а полное среднее образование может все таки 4 бала? А то секодари скул это 9 класс, вроде как
-
вес наче не робить евалюацію trades професій
-
Дякую.
-
Вы ВЭС делали? Там вам скажут что у вас,как вы будете сюда заполнять анкету если вэс не сделан например
-
канадський сертифікат/ліцензія
-
Що таке Trades Certificate/Diploma це про канадську освіту, чи наші ПТУ/Технікуми теж підходять?
-
Дякую!
-
Я робила через ВЕС. Але якщо Ваша професія у trades - то треба через іншу організацію. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/partners-service-providers/immigrant-serving-organizations/best-practices/foreign-educational-credential-assessment.html
-
Дякую за вдповідь. А через яку організацію ви робили?
-
Коли цю форму заповнюєш онлайн, там інструкція трохи інша - нічого не пишуть, що пенсіонерам треба від 18 років заповняти. Тож ми заповнили так, щоб захопити останні років 10-15 перед пенсією. Але ви робіть так, як вам буде спокійніше.
-
Цього вже не скажу. Але можливо просто диплом. Бо мені 3 роки коледжу зробили як диплом просто.
-
а якщо вийде, то який це буде рівень освіти. Розумію що це для іншої гілки тема, але раз уж зайшла мова..
-
Тільки тій людині, на яку прийшла інструкція.
-
Коли отримали аор?
-
Через інші організації можна пробувати зробити пту
-
В мене підтверджене закінчене тільки ПТУ, вирішила підтверджувати тільки школу, оскільки начиталася що ПТУ не підтвердять. Як раз в процесі по школі. Бачу дарма..
-
Только что прислали Medical Examination Instruction. В том же файле сразу форма, но только одна, заполненная на ребенка, которому 2 года. То есть если заполненная форма только на ребенка пришла значит все членам семьи по идее не нужно заново проходить?
12 Jan 2024, 17:45
Post 266606 of 400572
4 minutes ago