PR CUAET
-
Мані ордер можна і в банку взяти. Едмонтон оплата виключно дебетовою канадською карткою на місці.
-
Для СЕС да, для остальных можно без опыта
-
Ясно... Я просто як раз дивилася ціни недавно, і бачила різницю у 3 рази 😱
-
Cec ee?
-
Да, это выход, если не хватает кредитов. Хорошо, что в Канаде такую возможность предоставляют 👍
-
Дівчина? Вже отримала картки
-
Добрий день! Поділіться, будь ласка, посиланням, де ви знайшли цю інформацію. Дякую
-
А где можно почитать про это?
-
Вона хоче ще раз взяти 12 клас на наступний рік
-
Дякую, але сьогодні можна виїхати, а завтра вони передумають🤪 мій син має айді, ми з Донецької області моє місто стерли з лиця землі, не в кого навіть зупинитися😔
-
Такие подробности у консультантов не спрашиваю основываюсь на опыт людей получивших они так делали...у меня только один человек не дал фото.та я и не спрашивал но он известный в городе...его и так все знают.осталтнын с фото
-
Так. У багатьох робота у тір 4-5. Але наче мають анонсувати фед програму для 4-5, то може частина людей відсіється з ааіп, що потім може вплинути на бал тут.
-
Дело в том, что уже в октябре начинается вступительная кампания. Дочь в прошлом году, будучи в 12 классе, заявку подавала в октябре
-
Выборочные проверки. Как повезет не повезет. Офицеру kpi По comprehensive check тоже надо делать
-
если кратко, есть финансовые и территориальные требования к спонсору и пакет документов в разы больше
-
чомусь цього посту більше немає
-
Вітаю, таке запитання, в заявці на ПР 2 людини. При оплаті заявки запрос на оплату був лише на одну людину. Потім прийшло запроси на біо на обох. Питання: чи треба і якщо так, то куди доплачувати за другу людину?
-
дякую!
-
t.me/prcuaet/235356/275713
-
Прям офіційно, ось тут www.publicationsduquebec.gouv.qc.ca/fileadmin/gazette/pdf_encrypte/lois_reglements/2023F/80921.pdf Але якщо коротко в вигляді публікації ось: www.education-internationale.com/nouvelles/reforme-des-programmes-dimmigration-au-quebec/#:~:text=Le%20nouveau%20programme%20PSTQ%20entrera,800%20heures%20ou%20leurs%20accompagnateurs.
12 Jan 2024, 17:45
Post 267861 of 393103
4 minutes ago