PR CUAET
-
Дитина в цьому кейсі не non-admissible. Non-admissible це коли є судимості певних статей, сильні хвороби і тд. Це те що дає відмову і основному заявнику. А в цьому випадку нічого такого немає, просто не дають ПР дитині, а основному апліканту нема причин відмовляти якщо депендант non-accompanying
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application Вот эта?
-
У мене теж з березня заявка
-
А є силка? Де саме це подаватись? Бо в мене вже кругом голова йде, PR… спроби піймати слот у консульство 7 місяць, все ніби в тумані
-
t.me/prcuaet/1783/314243
-
Хто на днях буде подавати документи на паспорт, будь ласка, спитайте скільки днів дійсний Витяг з додатку Дія перед поданням документів. Дякую
-
Супер ,а де знайти зразок цієї заяви і куди сплачувати доставку вони не повідомили ))))?
-
все верно портал указывает
-
В тому і справа пишу ,дзвоню і нуль результата (((Як це практично зробити інформації не має ((((Відповіли що маю заповнити заяву у Торонто і сплатити доставку з Торонто до Оттави ,а куди сплатити скільки як виглядає заява не повідомили (
-
Сьогодні був прямий ефір консульства Торонто. Сказали, що треба писати заяву і вони перешлють паспорт в інше консульство
-
Так, я теж прозріла з reading -5, хвилювалася за writing, але -9, listening-8, speaking- стресонула дуже, говорила , що в голову прийшло - 7. Готуюся перездавати , тепер вже рідінг штурмувати, думаю, це не так швидко.
-
По логіці якби вони погодились відправити кудись паспорт то не простіше було б відправити його вам одразу на адресу?
-
Мы обращались тоже к депутату.судя из ответа его помощника-они так же звонят не горячую линию и спросили Какие этапы прошла наша заявка. Ничего это не ускоряет.
-
Я не впевнена що Україна так швидко випустить чоловіків....І якщо на той момент нам одобрять документи на PR, то що тоді робить?Він втратить свій шас ?
-
До 6 місяців лише можна переоцінку робити
-
Я не про гуманитарную ..а про визу .бог даст надеюсь не придется депутата просить об помощи по гуманитарной......я не спешу жизнь длинная. Куда торопится
-
Ні. Але казали, що доставляють паспорти раз в місяць, нажаль, на практиці по іншому
-
Задню частину на портал 2 не потрібно. Просіть діджітал фото і на всяк випадок друковане. Загружати будете тільки фото діджітал, не скасоване!
-
Господи,танцы с бубнами) главное верить,что все это помогает. Сейчас ,как и с подачей на визы и с заявками на гуманитарную,все начали писать депутатам)
-
Дркюакон красный,был? Китайский?вы если людям на верите то хоть подождите что мограц.консульиант ответит здесь
12 Jan 2024, 17:45
Post 268177 of 401503
4 minutes ago